Ismertek természetes anyagokból, akár élelmiszerekből összekutyulható alapozót vagy korrektort?
Jó vicc! :)
A fahéj a legirritálóbb anyagok közé tartozik. Még azzal is jobban járnál, ha kutyaszart kennél az arcodra.
Én sem használok semmilyen terméket (alapozót), és nem azért nem használok mert jól néznék ki, vagy pedig mert nem akarnék törődni magammal.
Nem hiszem hogy találnál olyan receptet ami megfelelne és természetes anyagokból lenne. Nem minden természetes anyag tesz jót a bőrnek. Attól, hogy megtalálod a konyhában, vagy pedig mert azt hiszed természetes, tele lehet káros-veszélyes anyagokkal. Ha már a fahéjnál tartunk, állítják hogy rákkeltő mérgező anyagokat tartalmaz (bár nem tudom pontosan, hogy külső használatra alkalmas lenne e, de az tény, hogy irritáló hatású).
Én próbálok természetes anyagokat használni, de ezekkel ugyanúgy vigyázni kell, ha valaki egyáltalán nem ért hozzá, kitudja milyen dolgokat ken magára, amiről azt hiszi, hogy jó.
Ez nem bántásnak szánom, de én alapozót még nem láttam tényleg természetes anyagokból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!