Hétköznapokra keresnék valami természetesebb árnyalatú, nem túl csillogós szájfényt. Milyen márkánál lenne érdemeb keresgélni, ha 1000 Ft körül gondolkodom?
Figyelt kérdés
Rúzsom van pár, de nem annyira szeretem, némelyik még aláhidratálással is szárít, meg nekem valahogy a rúzs téma még kicsit furcsa, szoknom kell. Viszont valami kis enyhe színű, nem túl csillogós szájfény jó lenne a héktöznapokra. Tudtok ajánlani valamit?2014. márc. 1. 18:39
1/3 anonim válasza:
Az Essence szájfényeit én szeretem, nagynéném a NYC-ét.
2/3 anonim válasza:
Essence, Miss Sporty, Catrice...
Krémmánián keress rá a véleményekre, nézz teszteket, meg persze te magad is próbáld ki. :)
3/3 anonim válasza:
Kérdés, hogy krémszerű vagy vizes csillogású hatást keresel, mert az sem mindegy. Most már amúgy a Rose Cosmeticsnél (ilyen eurós boltos márka) is láttam már szép, natúr szájfényeket, de Essence-nél is vannak szépek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!