Ez műköröm vagy a sajátja? Ugyanilyet szeretnék, de eredetit!
Nem tudom, hogy ez műköröm, de én nem szeretnék semmiképp sem műt, szóval megtudom növeszteni ugyanilyen hosszúra? Esetleg lehet kapni valami olajat, ápolót, ami segít?
Nem nagyon értek az ilyen körmös dolgokhoz...
Szerintem mű,de láttam már akinek sajátja volt ilyen.
Énis szeretném igy megnöveszteni,sok ápolót próbáltam,de semmi se segitett.
géllakkold 2 hónapig, mivel nem törhet le a körmöd (meg van erősítve a géllakkal) ki van kövezve az útja az ekkorára növésig, utána mehet ilyenre
ezek műkörmök
a második nekem rettentően tetszik
köszönöm!
tehát ha géllakozom, alatta még ugyanúgy nő, igaz?
Nekem volt már ilyesmim saját, most kocka. A második lehet saját is, a többi inkább mű. Tényleg nagyon szép, mattítós lakkal el lehet érni ezt a hatást.
Egyébként igen, géllakk, körömerősítős lemosó/alaplakk/körömápoló. Én géllakk nélkül növesztem, de néha persze le-le törik belőle pár darab. A hegyes meg külön nehéz volt.
Az első kettő biztosan mű, a harmadik viszont akár saját is lehet. Jelenleg az enyémek is hasonló fazonúak és hosszúságúak, saját körmök.
Az előző válaszoló gél-lakkos tanácsát nem javaslom, mivel azt nagyon el tudják cseszni. Bőven elég a normális fajta körömlakk alaplakkal és fedőlakkal. Utóbbiakból a NYC termékeire esküszöm, a szín gyakorlatilag mindegy, de azon sem érdemes spórolni. Egyéni tapasztalat, kinél milyen lakk bírja tovább, nálam az Astor nyert.
Idejét sem tudom, mióta csinálom, hogy legalább 4-5 réteg lakk van a körmeimen. Ha jó fajták, tartanak annyira, mint egy gél-lakk, és megfelelő lakkozással - szélekre figyelni, satöbbi - sokáig bírja. Jó régóta nem azért mosom le a lakkot, mert betöredezett/letört a körmöm, stb, hanem, mert annyira lenőtt, vagy egyszerűen csak meguntam.
Ha komolyan érdekel a téma, keress meg privátban, youtube-ról hasznos csatornákat tudok mutatni.
köszönöm a válaszokat. igen, a géllakkozást még meggondolom, egyrészt azért, mert nem szeretem a mű körmöket (még ha ez nem is az az igazi mű), másrészt barátnők nekem is azt mondták, hogy elvékonyítja a körmöm és utána könnyebben letörik.. de gondolom ezt is embere (körme:D) válogatja
egyébként nekem erősek a körmeim, már korábban is növesztettem hosszabbra, de ilyen hosszúra azért nem sikerült még, mert hamar meguntam és már türelmetlen voltam, szóval inkább levágtam, de most kitartok!
amúgy kemények, kivéve ha víz éri őket, mert akkor könnyen meghajlanak, de még úgy sem törnek le...
ezt a több réteges sima lakkot ki fogom próbálni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!