Milyen minőségűek a Kínából rendelhető UV színes zselék?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Azt szeretném megtudni, hogy használhatóak-e, vagy csak a pénzt dobnám ki, ha rendelnék ilyent:
2013. dec. 9. 15:42
1/5 anonim válasza:
engem a porcelan erdekelne. nem merem megrendelni pedig nem nagy osszeg.
2/5 anonim válasza:
konkrétan erről nem tudok véleményt mondani, de a Kínából érkező nevesincs dolgok általában nem a minőségükről híresek.
ezenkívül amennyi mérgező műanyag cucc van még a gyerekjátékaikban is, én óvatos lennék, hogy mit kenek magamra.
egyébként az egyik vevőjük azt írja, hogy szépen néz ki, de több (tehát nem is kettő) réteget kell felkenni, hogy elérjük a kívánt hatást.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2013. dec. 10. 14:31
4/5 anonim válasza:
Én nem pont ilyet vettem, de nekem nem jött be az olcsó zselé. Tényleg kell több réteg, legalább kettő, hogy szép legyen, de ha túl vastag akkor nem mindig kötött meg rendesen, volt, hogy megpattant a széle, és a felső kemény réteg alatt olyan volt mintha folyós maradt volna. Ha szépen sikerült, és meg is kötött akkor is max. 1,5-2 hetet bírt nekem, mindig megpattant valahol.
5/5 anonim válasza:
Én sem ajánlanám..hosszabb használat után allergiát váltott ki (nálam nem, de anyukámnál igen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!