UV Zselé vagy zselé lakk?
Saját használatra beszereztem egy kezdő műkörömépítőkészletet, és most ismerkedem a használatával. Az alapcsomagban UV zselé van, ami ha jól tudom a műkörömra való felvitelre használatos. Én viszont ezt építeném a saját körmömre, műköröm nélkül. Ez így működhet? Vagy mindenképpen zselé-lakkot kell vennem, ha a körmömre szereténm építeni?
Nem szeretnék műkörmöshöz járni -és igen, kezdő és tudatlan vagyok, ezt a részt át is ugorhatjuk-, úgyhogy lehetőleg tényleg csak a kérdésemre válaszoljon, aki megteszi ezt nekem. Előre is köszönöm a segítséget!
Rosszul tudod.. a zseléből szoktak műkörmöt építeni! DE szerintem egyszer menj el műkörmöshöz és minden világos lesz!
Van egy kis műanyagpapír amit köröm alá szokás rakni erre kened a zselét és bedugod a lámpa alá és kemény lesz ezt még formázni kell reszelővel!!
DE vannak fent a neten videók szerintem! Legegyszerűbb!
Tudom, ezzel tisztában vagyok. És rengeteg videót néztem. Ebből gondolom, hogy a körmömre inkább a géllakkot kellene kennem. Csak valamiért úgy emlékeztem, hogy nekem készítették a körmömet UV géllel (tip nélkül építették rá), amikor még csináltatni jártam.
De nagyon köszönöm a választ, utánanézek még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!