Műköröm- Milyet?
Sziasztok!
13 éves vagyok és a tizennegyedik születésnapom után szeretnék műkörmöt csináltatni, mert teljes- körömmániában szenvedek.. :'D
Első kérdésem az lenne, hogy szerintetek gáz lenne-e ilyen fiatalon a műköröm?
És minden egyéb érdekelne..
Ára? Mi az a tip?
Porcelán vagy zselés?
Mik az előnyök?
Ha a szüleid megengedik, és neked tetszik akkor csináltathatsz.
Az ára az változó 2000- egészen 15.000 ig van :)
Érdemes ilyenkor kérdezősködni, (ismerősöktől, barátnőktől akinek van műkörme) ő kivel csináltatta meg van -e vele elégedve..stb (csak hogy képben legyél.
Vagy itt : [link] a műköröm keresőbe rákeresel arra , hogy hol laksz, és hogy a környékeden milyen körmösök vannak akiből válogathatsz (itt a munkáikat is meg tudod nézni)
Az , hogy tipeset, zselét, vagy porcelánt keress azt te tudod keres rá a Google-ban mind a 3 fajtára, hogy neked melyik a legszimpatikusabb.
Előnye: ha jól, igényesen van elkészítve akkor szép, lelehet szokni vele a körömrágásról, esztétikus, mindig ápolt hatást kelt,egységes körömhossz,kényelmes, nem kell foglalkozni vele hetekig(mondjuk azét célszerű néha néha kitakarítani alóla a koszt)...
Meg keress rá még a géllakra is.
De, ha ragaszkodsz a műkörömhöz neked valami ilyet javasolnék:
valami ilyesmi nagyon egyszerű mintával,vagy esetleg, kő apró virág:
[link] images/10/usergaleria/13393/pic_13393_328_67f5d0edd270.jpg
De szerintem , a géllakk a legjobb! :)
Remélem segítettem!:)
Kedves Második!
Köszönöm! Nagyon sokat segítettél.. Igen. Én is valami egyszerűre és ízlésesre gondoltam. (:
Mégegyszer Köszi! (:
Szerintem hülyeség ennyi idősen ( én is 13 vagyok :) ) de akkor is ezt gondolom.
Az olyasmihez mit szólnál ,hogy zselézett köröm de nem műköröm.
Miért? Mert kevésbé roncsolja a körmöt. :)
Ilyesmi: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!