Mi most a műköröm trend? Hétfőn megyek műkörmöshöz nem tudom milyet csináltassak. (milyen mintát, színt, formát)
Mindenképpen színeset! :)
Lehet úgy, hogy csináltatsz egy francia manikűrt, és abba raktok színes zselét vagy csillámport. Vagy pedig már eleve színes zselével vagy csillámporral (vagy színes díszítőkkel) építitek a körmödet. Színek közül divatos a lila és a kék finom árnyalatai, de szerintem minden "szívderítő" nyári szín felkerülhet.
Én is hétfőn megyek töltetni (Juppijj), és szerintem én kocka franciát választok majd zöld díszítéssel.
Egyébként ha mintát tesztek bele, akkor szerintem válassz valamilyen virágos formát, vagy van most ez a gyümölcs-őrület, az is jópofa :)
Egyébként a www.nails.hu oldalon, a "Műkörmös képgalériák" rovatban találsz jó tippeket!
Ja és én mindig úgy megyek a körmöshöz, hogy kész terveim vannak, aztán ott meglátom azt a sok kis csillogó csodát, és mindig elcsábulok: az eredeti tervből általában nem sok szokott megvalósulni... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!