Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Gimis lányok! Milyen iskolatás...

Gimis lányok! Milyen iskolatáskátok van? A válltáska nem megy tönkre annyi súly alatt? Milyet javasoltok? 14/L

Figyelt kérdés

2013. aug. 2. 17:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nálunk a csajok 75-80% válltáskája van. De szinte mind nyavajog miatta, hogy fáj a válla aztán egfy idő után meg nem viszik haza a könyveik, füzeteik csak, hogy azzal járkáljanak...
2013. aug. 2. 17:54
 2/13 anonim ***** válasza:
A válltáska az őszintén szólva hosszútávra szar.Vegyél egy egyszerű hátitáskát és dekoráld ki magadnak textil filccel,kitűzőkkel :)
2013. aug. 2. 18:07
 3/13 anonim ***** válasza:
NE NE ne vegyél váltáskát mert gerincferdülésed lesz a többi válltáskás majd rájön(!) van elég divatos rendes táska is.
2013. aug. 2. 18:09
 4/13 anonim ***** válasza:
Nekem válltáskám van, bár ja én nem szoktam magammal könyveket hordani, csak egy-egy füzetet.
2013. aug. 2. 18:37
 5/13 anonim ***** válasza:

Én nem a táska miatt aggódnék, mert azt pár ezer forintért kapsz újat. De gerincet nem.

Főleg 14 évesen még fejlődésben vagy, és piszok könnyen lesz gerincferdülésed. Nem ér annyit a divatolás szerintem.

Nem ciki egy hátizsák, vannak tök jó csajosak is. Én inkább azt javaslom neked. :)

Ugyan már nem vagyok gimis, de szinte végig hátizsákot hordtam, egyszer próbálkoztam oldaltáskával is, de egy hónap alatt megutáltam. Meg könnyebb napokra volt válltáskám is. (Egyetemen pedig a szokásos kis táskámat használom, mivel oda max egy mappát kell vinnem :D)

2013. aug. 2. 18:53
 6/13 anonim ***** válasza:
Én azt tapasztaltam, hogyha sok cuccod van, a hátizsák azért nem jó, mert hátrahúz, és elég rossz lessz tőle a tartásod,és lehetetlen kiegyenesedni, vagy előredőlsz, vagy nagyon hátra, és ez sem tesz jót a gerincednek! A válltáska oldalrahúz, de ezt azért könnyebb igazítgatni! Egy jó válltáska jó választás!
2013. aug. 2. 19:48
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem eastpak hatizsakom van es imadom :)
2013. aug. 2. 20:35
 8/13 anonim ***** válasza:
nem a válltáskától fog elferdülni a gerinced ;) nagyon kis százalékban befolyásolja ezt, ortopédtusom véleménye szerint. nekem kis koromba kezdett elferdülni amikor csak is hátizsákot hordtam. de okoskodjatok nyugodtan
2013. aug. 2. 20:36
 9/13 A kérdező kommentje:
Rendben, akkor maradok a hátizsákomnál (heavy tools) amúgy is nehéz lett volna válltáskára váltanom mert az edzéscuccom is az (sporttáska)és kettőt nem tudom,hogy hordtam volna. Köszönöm a válaszokat sokat segített!!
2013. aug. 2. 21:09
 10/13 anonim ***** válasza:
49%
mindig hátizsákot hordtam és lám gerincferdülésem lett. az ortopédusom azt mondta nagyon picit befolyásolja,hogy milyen táskát hordok. Mi megegyeztünk,hogy amennyiben minden nap megcsinálom a tornám hordhatok oldaltáskát:)
2013. aug. 2. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!