Műköröm: igen, nem?
Válassz s-es méretű körmöt,mondjuk egyszerű francia festéssel :) Az simán elmegy :)
Ellene: Lapokban fog lejönni a körmöd utána,nem egészséges,mert nem levegőzik a köröm.Legalább 2 hetente el kell járni körmöshöz(helytől függően drága is lehet)
Mellette: Nem kell lakkozni,nem törik le,lehet nyugodtan mosogatni is benne,mert nem ázik le.Nem törik úgy le,mint a körmöd,erősebb.
Nekem többször volt már műkörmöm, és semmi baja nem lett alatta a körömnek, ha pedig elvékonyodik, vagy más baja van az a körmös hibája legtöbbször.
Szerintem az épített zselé a legjobb , de ez személyfüggő.
(van még prcelán, tippes)
A tipes az elég elavult technika, főleg a kezdők használják, és azok akik nem igazán tudnak építeni.
Az anyag fajtája mindegy, mindkettő tartós és szép(ha jól van megcsinálva, de főleg azért én úgy látom inkább zselével dolgoznak)
Előnye: ha jól, igényesen van elkészítve akkor szép, lelehet szokni vele a körömrágásról, esztétikus, mindig ápolt hatást kelt,egységes körömhossz,kényelmes, nem kell foglalkozni vele hetekig(mondjuk azét célszerű néha néha kitakarítani alóla a koszt)...
Hátrány:2-3 hetente célszerű töltetni (a köröm növekedésétől függ) ugye elvékonyodhat alatta (de ehhez legtöbbször köze van a körmösnek, gombásodás (általában ha fellevegősödik, befolyik alá a víz..., de néz utána nyugodtan)
Semmiképpen ne legyen hosszú az első, műköröm max s -es.
Lehet, formáját nézve:
a hagyományosabbak( vagyis amiket neked ajánlok): ovális, kocka, mandula, lekerekített kocka
extrémebb: stilettó( ahogy én nevezem karmok :D), pipe, orosz mandula, edge, gótikus mandula,roof, hybrid (stiledge),finch,fringe... (még van 1-2 , de most csak ez jutott hirtelen eszembe) :)
Írd be a google ba , hogy melyik tetszik a legjobban, de szerintem a KOCKA és a MANDULA a legjobb első műkörömnek, szerintem.
De a gél laknak is utána nézhetsz.
Remélem segítettem! :)
Ennyi hülyeséget összeírni!
Semmi nem szól a műköröm ellen, csináltass, ha szeretnél. Megerősíti a saját körmödet, így az szépen meg tud nőni alatta. Nem a műköröm fogja elvékonyítani a körmödet, hanem vagy a körmös, ha szétreszeli, vagy te, ha megunod és lefeszegeted. Ezért fontos a jó szakember kiválasztása, ami nem könnyű. Mindegy, hogy zselé vagy porcelán, különbség csak az elkészítés módjában van, a végeredményen nem látszik. Géllakkot is kérhetsz, de azzal ugye nem lehet hosszabbítani a körmöt, csak a sajátodra festik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!