FIÚK ÉS LÁNYOK IS! SÜRGŐS! Szerintetek szép ha egy lánynak műkörme van? És ha igen akkor milyen?
Igen, nekem nagyon tetszik. A sima műköröm szerintem nagyon jól mutat egy ápolt kézfejen.
Vannak ezek a hosszú hegyes fajták, azt én undorítónak találom.
Tesiórán balesetveszélyes.
Ha valaki rágja a körmét, szép lehet, ha jól van megcsinálva. Ha nem rágja, akkor is lehet szép. De ilyen idősen, pláne iskolába nem annyira ajánlott. Mint műkörmös, én tuti nem csinálnám meg.
Szép, ha egy nőnek van műkörme. De nem ilyen fiatal lánykának. Inkább az iskolára zsongjál rá ennyire.
És ne akarj tizennégy évesnél idősebbnek kinézni, ja tizennégy és fél évesnél...
1:Én nem lóláb nagyságú műkörmöt szeretnék.
2:Azért szeretnék leginkább műkürmöt mert nagyon rossz minőségű a körmöm.Nagyon töredezik és ráadásul még a formálya se szép.
3:Anyum megengedi és tudom hogy tesin veszélyes tud lenni.
4:Rosszul közelítettem meg.Én szépnek találom a műkörmöt és nem feltűnési viszketegségben szenvedek.Magyarul nem azért szeretnék műkörmöt mert nagyobbnak akarok látszani hanem mert nekem tetszik.
Én full normális választ adtam, mit flegmázol te énvelem?
Most már ott tartunk h egy 14 éves kis p icsa itt beszólogat.
Tudod mit? Szakadjanak be a körmeid a könyöködik! :D
1es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!