Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » FIÚK ÉS LÁNYOK IS! SÜRGŐS!...

Kyraaaaaaa kérdése:

FIÚK ÉS LÁNYOK IS! SÜRGŐS! Szerintetek szép ha egy lánynak műkörme van? És ha igen akkor milyen?

Figyelt kérdés
14 és fél múltam és szeretnék műkörmöt.Mindenki azt mondja,hogy többnek nézek ki a koromnál.Szóval az a lényeg hogy nektek tetszik-e vagy sem és ha igen akkor milyen ?

2012. aug. 25. 22:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Igen, nekem nagyon tetszik. A sima műköröm szerintem nagyon jól mutat egy ápolt kézfejen.

Vannak ezek a hosszú hegyes fajták, azt én undorítónak találom.

2012. aug. 25. 22:21
 2/16 anonim ***** válasza:

Ja bocsi 21/L

1es voltam

2012. aug. 25. 22:22
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem szép.
2012. aug. 25. 22:23
 4/16 anonim ***** válasza:
51%

Nekem nagyon nem jön be.

13/L

5/16 anonim ***** válasza:

Tesiórán balesetveszélyes.

Ha valaki rágja a körmét, szép lehet, ha jól van megcsinálva. Ha nem rágja, akkor is lehet szép. De ilyen idősen, pláne iskolába nem annyira ajánlott. Mint műkörmös, én tuti nem csinálnám meg.

6/16 anonim ***** válasza:
54%

Szép, ha egy nőnek van műkörme. De nem ilyen fiatal lánykának. Inkább az iskolára zsongjál rá ennyire.

És ne akarj tizennégy évesnél idősebbnek kinézni, ja tizennégy és fél évesnél...

2012. aug. 25. 22:26
 7/16 A kérdező kommentje:

1:Én nem lóláb nagyságú műkörmöt szeretnék.

2:Azért szeretnék leginkább műkürmöt mert nagyon rossz minőségű a körmöm.Nagyon töredezik és ráadásul még a formálya se szép.

3:Anyum megengedi és tudom hogy tesin veszélyes tud lenni.

4:Rosszul közelítettem meg.Én szépnek találom a műkörmöt és nem feltűnési viszketegségben szenvedek.Magyarul nem azért szeretnék műkörmöt mert nagyobbnak akarok látszani hanem mert nekem tetszik.

2012. aug. 25. 22:38
 8/16 anonim ***** válasza:
Ha azt sem tudod, hogy kell leírni, hogy formáJa akkor miről is beszélünk???!!
2012. aug. 25. 23:01
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Én full normális választ adtam, mit flegmázol te énvelem?

Most már ott tartunk h egy 14 éves kis p icsa itt beszólogat.

Tudod mit? Szakadjanak be a körmeid a könyöködik! :D

1es voltam

2012. aug. 25. 23:11
 10/16 anonim ***** válasza:
14 évesen máris MŰköröm tényleg szép néhány amit láttam a franciára volt megcsinálva, de akkor is 14 éves vagy és mű! a mai világba már csak műköröm műmell műhaj..stb....számit szépnek -.- -.-'''
2012. aug. 25. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!