FIÚK ÉS LÁNYOK IS! SÜRGŐS! Szerintetek szép ha egy lánynak műkörme van? És ha igen akkor milyen?
Azt értjük, hogy neked tetszik, ez tiszta.
De azt meg te nem érted, hogy gyereknek nem való és te igencsak az vagy még. Ez a megnyilvánulásodból is látszik, le se tagadhatnád.
Az 1,2,3,4-et csak azért írtam hogy felsoroljam amit gondolok és nem b_szogatásként.1. válaszoló!Te adtad a legnormálisabb választ úgyhogy nyugi.Én tényleg nem akartam neked beszólni.
És igen vétettem 1 helyesírási hibát.Akkor mivan?Ha nem tudod miért akkor inkább ne szólj be.
És mint mondtam nem azért akarok műkörmöt mert mű hanem mert rossz a körmöm minősége és beszakad állandóan.Án nem vagyok és nem is leszek soha a mű dolgok szeretője.Soha nem akartam műmellet vagy póthajat vagy bármi ilyesmit.Az egyetlen ami tetszik az a műköröm.És én azt kérdeztem tőletek hogy tetszik-e és nem azt kértem hogy kommentáljátok hogy én mennyi idősen akarok műkörmöt.
Még rám fújjogtok?Ismerek olyan lányt aki 11 éves és műkörme van.
Csak annyit kértem hogyha tetszik akkor nektek milyen tetszik.És ha nekem megengedték akkor megengedték.Anyum azt mondta hogy kipróbálom és úgyse fog tetszeni.De rajtam múlik.
16 éves lány vagyok, most volt nemrég műkörmöm, kb 1 hete lett leszedve :) szóval tapasztalat:)
nagyon szép tud lenni egy nem túl hosszú, szolid köröm szerintem. :) pl. ha porcelánt csináltatsz egy francia( ha nem szereted a sima franciát akkor arra lehet még mintát tenni mellé) vagy ha zseléset csináltatsz, akkor ilyen csillámosabb, esetleg abból is mintás, köves. :) szerintem az ilyen hegyesek undormányok, az ilyen mandula, esetleg a kocka (de azért a szélei kicsit kerekítettek)a szépek :)
mielőtt műkörmöm volt, én is ezt mondtam, hogy kipróbálom, mert nagyon rossz hogy sosem nő meg meg folyton beszakad.. :) ezért kipróbáltam. mindig megreszelik a körmöd tetejét, mielőtt felteszik a körmöt:) ezáltal nagyon gyenge és vékony lesz a körmöd.. :/ meg miután leszedik, akkor is ! de nekem megérte, mert míg volt műkörmöm, meseszép volt:)
csak figyelj arra hogy ne menj el egy akárkihez...
mellesleg elmondanám hogy szerintem ne menj egy akármilyen műkörmöshöz, aki nagyon olcsón csinálja mert sokan elég gyér munkát végeznek.. :s
remélem használható választ adtam, bocsi, hogy hosszú lett:)
ja és ! attól hogy valakinek műkörme van nem azt jelenti hogy már ő is mű... a köröm csak egy apró részlet, nem tudom mi baja van az embereknek azzal, ha fiatal lányon vagy akárkin műköröm van.. ! mert a plasztikázást, hogy nem tetszik megértem.. de hogy a műkörömmel mi a baj... nem tudom felfogni!
a férfiaknak nem tetszik leginkább sokszor, nekik pedig javaslom, hogy mondják egy műkörmös lánynak hogy cirógassa meg a kezét egyből megszereti ;)
itt van néhány kép ami szerintem szép:)
és
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!