Szerintetek Karakas Hedvig szép?
Figyelt kérdés
2012. aug. 24. 19:14
1/10 anonim válasza:
Ha nőies ruhába járna akkor biztos ...de igyse mondanám,hogy csúnya.
3/10 anonim válasza:
Fura feje van, nekem annyira nem tetszik, nem tudtam ki ez, a neve alapján azt hittem pasi. A Hedvig mióta női név? :X
4/10 anonim válasza:
Hármas: a Hedvig mindig is női név volt :D :D (Harry Potter baglya is tojó, ha ez zavart meg :P)
5/10 anonim válasza:
Hedvig. (Attól, hogy hasonlít a Henrikre, nem az!!) Becézve: Hédi. Így se hallottad még nőre mondva?
6/10 anonim válasza:
NEm szép. De nem is ronda.
Jó szép, de nem úgy mint egy szépségkirálynő, átlagos. Vagy talán jobb, főleg, hogy átlagon van smink.
7/10 anonim válasza:
kicsit ciki ha egy magyar olimpikon nevét nem tudja valaki...( arra meg már nem is mondok semmit hogy nem tudja férfi-e vagy női név a Hedvig )
amúgy szerintem szép!
8/10 anonim válasza:
Helyes lány, nekem nagyon bejön :)
9/10 anonim válasza:
Nem tudom miért jó csaj a Kerekes Hedvig? Hogy lehet ilyen jó arca, meg atom teste? Egy mennyi idő míg így néz ki valaki, hogy a hasán a tojás is biztos megfő pikkpakk? Átlagembernek lehet ilyen szuper kinézete?
10/10 anonim válasza:
szerintem igenis szép, nagyon tetszik főleg a szeme *.*, na meg a haja :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!