Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ugye ennyi smink bőven elég a...

Ugye ennyi smink bőven elég a tablófotózásra?

Figyelt kérdés

Alapjáraton nem szoktam sminkelni magam, de úgy gondoltam, hogy a fotózásra (holnap lesz) használok majd egy kis szempillaspirált. Ugye ez természetesen hat majd? A többi lány hihetetlen mennyiségű sminket akar magára, én meg alapból nem vagyok ilyen, szóval természetesen szeretnék kinézni. Köszi, hogy elolvastad! :))

14/L

2014. máj. 15. 09:14
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
De a legnagyobb vicc az egészben az, hogy nem is tudják maguknak igényesen megcsinálni. Magukra kennek egy csomó alapozót, oldal a babahajuk pedig bele van ragadva és valami elképesztően undorító tud lenni. :DD
2014. máj. 15. 11:00
 12/17 anonim ***** válasza:
25%

4-es vagyok

Nekem minegy. Nem az én tablóképem lesz csúnya.

Ahogy más is írta tévében szereplés előtt is mindenkit sminkelnek, fotózásnál is. Nálunk is (általános iskolában) a fotós hozta magával a sminkesét és lealapoztak mindenkit.

Az egy dolog hogy retusálják a képeket, de a bőr fénylik, karikás szem, ragyás arc (tinikről van szó).

Pl a gimis fotózásunkkor az dgyik fiú nem alapozott otthon, már ő jött volna, le is ült, és úgy küldték ki a mosdóba hogy kezdjen valamit magával, mert csillogott mint állat.

Mi ciki már.

Nah meg egy kis alapozó hogy lenne már feltűnő a képen?? Nem is látszik.

Nah, már irtam, nekem aztán nyolc. :)

2014. máj. 15. 14:08
 13/17 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem tökéletes...esetleg ajakápolót kenhetnél még magadra...nem nagy változás, de egészséges kinézetet ad az ajkaidnak :)
2014. máj. 15. 15:02
 14/17 anonim ***** válasza:
77%

Elég lesz. A képeket retusálják, ha nincs különösebb bőrhibád, amúgy sincs szükség vakolatra.

Aki meg azt gondolja, hogy egy rutintalan, kezdő sminkes igenis tegyen fel alapozót meg teljes sminket fotózásra, az nem igazán érthet hozzá, már bocs. Ugyanis teljesen máshogy kell, nem mindegy, milyen fajta alapozót használsz, van-e benne fényvédő, vagy nincs, csillámos, vagy sem... és elég gáz, mikor teljesen kiemeli a hibákat, amiket el akartál takarni vele, esetleg teljesen más színű lesz a fejed. A legtöbb 14 éves lány a színt nem találja el, vagy eldolgozni sem tudja rendesen, nemhogy az ilyen trükköket ismerje. :D

Az meg külön szánalmas, amikor egy tablóképen kifordul magából mindenki, flancos smink meg új frizura, és két év múlva már fel se ismeri senki, mert nem úgy emlékszik rá. Te csinálod jobban, hidd el.

2014. máj. 15. 15:28
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kedvesek vagytok! :))
2014. máj. 15. 18:47
 16/17 anonim válasza:

Szia! Biztosan szép leszel! A szempillaspirál mellé egy natúr színű (áttetsző vagy halvány rózsaszín)szájfényt is tennék. Fotón jól mutat.

Arccsontra egy leheletnyi pirosító.

2014. máj. 17. 11:16
 17/17 anonim ***** válasza:

14 évesen még a sminkelős korszakom volt és kikentem magam a tablófotózásra: szemceruza, szemhéjpúder, rúzs, alapozó.. Jobb lett volna, ha nem teszem, mert pocsékul néztem ki, ráadásul lefolyt egy része mire sorra kerültem.

Javaslom, hogy ne ess bele ebbe a hibába.

Egyébként azóta nem sminkelek. :)) Gimis fotózásnál semmi nem volt rajtam és sokkal emberibb fejem van. Úgyis retusálják a bőrhibákat. Max. a szádra tehetsz egy kicsi színt, ha túl sápadt.

2014. máj. 18. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!