Milyen legyen a hajam és a sminkem a tablófotózásra?
Nem tudom igazából milyen legyen. Világosbarna derékig érõ, erõsen hullámos hajam van és zöldes-barnás szemem.
Nem tudom, hogy kivasaltassam-e a hajam vagy mondjam a fodrásznak, hogy mossa meg és diffúzoros hajszárítóval száritsa meg.
A másik a smink. Arra gondoltam, hogy natúros-barna szemhéjpúder, szempillaspirál és valamilyen szájfény lenne rajtam. Milyen szájfény? Jó lesz a barnás festés? Mit gondoltok kéne még valami vagy ennyi elég, esetleg kevesebb smink kéne?
14l
Ja és 8.-os tablófotózás, ha számít valamit. :)
Köszi! :) Most utólag visszaolvasva a szenhéjpúder tényleg sok lenne. Nem is hiszem hogy bevállannám, de a szájfényt se mert akkor az egész kép oda irányulna, mert hülye, nagy, húsos szám van. >.<
Hogy érted azt, hogy a frufrum hátracsavarva? Béna vagyok. Nem tudom elképzelni! :D
Valahogy így, de az erősen hullámos hajaddal még szebb:
Nekem most volt 1 hónapja a tablófotózásom, be volt göndörítve sütővassal a hajam. Kék szemem van, ehhez egy bézses-barnás szemsmink készült vékony tusvonallal, spirállal, pirosítóval, a szám natúr volt.
18l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!