Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ugye ennyi smink bőven elég a...

Ugye ennyi smink bőven elég a tablófotózásra?

Figyelt kérdés

Alapjáraton nem szoktam sminkelni magam, de úgy gondoltam, hogy a fotózásra (holnap lesz) használok majd egy kis szempillaspirált. Ugye ez természetesen hat majd? A többi lány hihetetlen mennyiségű sminket akar magára, én meg alapból nem vagyok ilyen, szóval természetesen szeretnék kinézni. Köszi, hogy elolvastad! :))

14/L

2014. máj. 15. 09:14
1 2
 1/17 anonim válasza:
53%
Igen az boven eleg lesz:) szep leszel, termeszetesen hat majd ha nem sokat teszel ra hogy osszeragadjon a szempillad
2014. máj. 15. 09:29
 2/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én is csak egy kicsit gondoltam belőle feltenni!:))
2014. máj. 15. 09:33
 3/17 anonim ***** válasza:
34%

Téged legalább fel fognak ismerni a fotókon :) :) A többiek meg évek múlva majd visszanézik a saját képeiket, amiken kilónyi vakolat van rajtuk...

Tökéletes lesz szerintem ez a kevés szempillaspirál, természetesen fog hatni, de mégis kiemeli majd a pilláidat :)

2014. máj. 15. 09:55
 4/17 anonim ***** válasza:
35%

Alapozó szerintem alap egy tabló fotózásra. (Fiúknál is jobb ha van)

Szempillaspirál oké. Meg valami nem feltűnő, rúzs,szájfény is lehet.

Tehát t.fotóra natúr smink való.

2014. máj. 15. 10:00
 5/17 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem ha nem szokott sminkelni, nincs is alapozója (nem is baj, ha 14 évesen nincs), és rutintalanul úgysem tudná szépen megcsinálni. A tablófotókat úgyis retusálják, nem látom értelmét, ha esetleg van valami nagyobb bőrhibája, eltüntetik. Maximum korrektor.

De egy kis szájfény még jól nézhet ki.

(3-as voltam.)

2014. máj. 15. 10:14
 6/17 anonim ***** válasza:
67%
szerintem pedig 14 évesen bőven elég ennyi, elvileg úgy is retusálni szokták valamennyire a feltűnőbb bőrhibákat... alapozó fiúknak?...
2014. máj. 15. 10:14
 7/17 anonim ***** válasza:
48%

Én alapozót és púdert használnék, vagy ha szép a bőröd, akkor csak púdert, mert fényképen egyébként nagyon fénylik a bőr és olyan, mintha zsíros lenne.

A szempillaspirál okés. Még egy kis szájfényt, vagy csak simán ajakbalzsamot tennék.

2014. máj. 15. 10:32
 8/17 anonim ***** válasza:
48%

Nálunk egyébként úgy volt, hogy a fotóssal jött egy sminkes és mindenkit lealapozott. A többit már mi csináltuk magunknak, mindenki ahogy szerette volna. De tényleg kell alapozás, púder. És igen, fiúknak is.

Felnőtt férfiakat is bepúdereznek tv-felvétel előtt. Nincs ebben semmi rossz.

2014. máj. 15. 10:34
 9/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm, felpontoztam mindenkit! :)

Szerencsére jó a bőröm, alapozót nem szeretnék használni, esetleg egy kis szájfényt(bár szerintem elég a spirál).

2014. máj. 15. 10:39
 10/17 anonim ***** válasza:
54%
Én azt nem értem, minek ennyi idősen már vakolattal járni. Én legelőször 19 évesen sminkeltem magam, azt is csak szalagavatón, ballagáson és tablófotózáson. Alapozón és fekete szemceruzán kívül semmi mást nem használtam. Ennyi bőven elég.
2014. máj. 15. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!