8. os tablófotózásra smink?! A részletek lentebb. Szerintetek ez nem sok? Nem leszek túl merész?
Figyelt kérdés
Mennem kell kozmetikushoz, mert ki kell szedni a szemöldökömet (csak igazítás, nem formára). Nemtudom, hogy kérjek-e egy kis "szépítő sminket". A szemöldököm elég sötét, úgyhogy azt nem festetném, szájra, szemhéjra se szeretnék semmit sem. Tehát csak egy kis alapozó + szemem kiemeléséhez valami.2014. ápr. 1. 16:24
1/4 anonim válasza:
Szerintem ennyi belefér, de a szemed se legyen nagyon kihangsúlyozva. A kevesebb több. :)
2/4 anonim válasza:
Nálunk minden második csaj sminkben jelent meg ami rémesen állt nekik, mivel ennyi idősen még csak gyerek az ember, nem illik hozzá. Ez jópár éve volt, azóta ők is röhögnek magukon ha megnézik a képeket. Szóval mindenképp legyél önmagad. Ha nem jellemző rád a smink, meg bármi amire készülsz, akkor egy kép kedvéért se változz ilyenné. Alapozónak meg azért nincs értelme mert a képeket úgyis retusálják.
3/4 anonim válasza:
Szerintem ha amúgy nem sminkelsz, akkor most se. A kisebb hibákat kiretusálják úgyis, de a cél az lenne, hogy rólad legyen egy kép, nem valami kicicomázott verziódról, aminek köze sincs a valósághoz, és két év múlva a kutya se ismer fel a kép alapján. Esetleg egy kis szempillaspirált kenj fel és kész is.
Viszont én semmiképp nem a fotózás előtt pár órával mennék szemöldököt szedetni (gondolom így tervezed, mert egyébként nincs értelme a sminkelésnek :D). Inkább előtte 1-2 nappal menj, ha esetleg kivörösödne a bőröd vagy bármi malőr történne, jobb ha van idő. Az alatt még úgyse nő vissza.
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.:) Igen, úgy terveztem, hogy pár órával a fotózás előtt megyek el szemöldököt szedetni, mert úgy gondoltam,hogy úgyis kell alapozó. Átgondolom, a többi lány ki lesz sminkelve. Majd itthon kipróbálom, hogy mennyit "öregítene" rajtam.:)
2014. ápr. 2. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!