Miért fénylik sok lany arca, homloka? Rosszul sminkelik magukat?
Figyelt kérdés
Nem izzadtak, de fénylik az arcuk, homlokuk. A smink?2014. márc. 29. 13:07
1/5 anonim válasza:
zsíros a bőrük, és nem használnak púdert
2/5 anonim válasza:
Sok alapozó, BB, de púder is van ami fényessé teszi a bőrt. Sokan vannak akik szándékosan ilyet használnak, ez tetszik nekik.
Nekem mondjuk egyszerűen zsíros a bőröm, ha púderezek az sem tart fél óránál tovább, ezzel én nem tudok mit kezdeni, nekem mindig fénylik a fejem akármit csinálok.
3/5 anonim válasza:
Zsíros a bőrük... Végül is igazad van, rosszul sminkelnek, mert sok praktika van, amivel ki lehet küszöbölni (primer az arcra sminkelés előtt,púder,esetleg vészhelyzetre ilyen lapocska ami felszedi a "zsírt").
4/5 anonim válasza:
Inkább a smink hiánya. Én csak BB krémet használok, mert utálom a púdert, nehéz, természetellenes számomra. Így semmi nem mattítja a bőröm. Mondjuk én ezt nem látom rondának, legalább természetes hatása van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!