Ki az aki AVON-nal foglalkozik közületek? Megéri csinálni és kb hány százaléka jön be mint bevétel?
Most volt kampány váltás, nekem megéri, mert anya óvónő, és a munkatársait valamint a "szüleit" is én látom el, és mivel iskolába járok, és az évfolyam egyetlen avonosa vagyok, ott is megéri...amúgy most változnak a kedvezmény sávok, de még nem jött meg az új katalógus, szóval egyelőre nem tudom, hogy kel számolni a kedvezményeket...
A "régi" árengedmények:
5000-14999 15%
15000-24999 20%
25000 felett 25%
Szia! Én nem olyan régóta Avonozok és elég sok Avon terméket is rendelek és a saját termékeim mindig ingyen jönnek ki! És ami még nagyon megéri hogy mindig van valami amit nagyon olcsón meg tudsz venni mint tanácsadó. Nagyon szeretem csinálni, de ezt csak így lehet!
Ha esetleg még mindig érdekel a dolog és Pest megyében laksz ha gondolod vedd fel velem a kapcsolatot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!