Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ti mit gondoltok arról aki...

Ti mit gondoltok arról aki ilyen szemüveget hord de nem rossz a szeme? Hordanátok azért álszemüveget csak mert jól áll?

Figyelt kérdés
favimages.net/wp-content/uploads/2012/07/make-up-girl-smile-face-glasses.jpg
2014. ápr. 27. 11:17
 1/7 anonim ***** válasza:
51%
igen szerintem tök jó ez a szemüveg és már tök sokan csak azért hordják mert jól áll de nem is kell nekik szemüveg
2014. ápr. 27. 11:26
 2/7 anonim ***** válasza:

Hát most meg nem nézem a képet...

Én biztosan hordanék. Divatos meg minden és a szemüveg alapkiegészítő már mint a fülbevaló. Csak jó szetteket kell találni hozzájuk.

2014. ápr. 27. 11:26
 3/7 anonim ***** válasza:

"Error 404 - Not Found

We're very sorry, but that page doesn't exist or has been moved.

Please make sure you have the right URL.

If you still can't find what you're looking for, try using the search form below."

2014. ápr. 27. 11:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Én, mint olyan, aki azért hord szemüveget gyerek kora óta, mert olyan vak, hogy az orráig nem lát, sosem fogom megérteni a kamuszemüveg lényegét. Értem én, hogy jó kiegészítő, meg minden, de szerintem baromi képmutató dolog, örülj, hogy nincs rá szükséged.
2014. ápr. 27. 11:42
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én sem voltam soha szemüveges, de sose értettem, mire jó ez a kamuszemüveg divat. Sokaknak jól se áll egyáltalán és tök fölösleges. És szerintem nevetséges. Ilyen alapon ülhetne az is valamilyen full-extrás kerekesszékbe, akinek amúgy semmi baja.. Nekem kissé beteges ez a divat.
2014. ápr. 27. 11:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Akiknek jo a szemuk azok kamu szemuveget hotdanak mert hu de jo. En meg szemuveges vagyok es mindent megadnek hogy ne kelljen viselnem.
2014. ápr. 27. 12:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ez az óriási fél fejet eltakaró vastag fekete keret minden csak nem szép, inkább kifejezetten ocsmány, senkinek nem áll jól, már rég nem is divat, múltkor is egy szép szöszi babaarcú lányon láttam ilyet a metrón, de kb valami fogyatékosnak tűnt benne. Ez senkinek nem előnyös... de mondjuk egy keskeny, menő, designos szemüveg jó lehet. Azokkal semmi gond, habár divatból szerintem hülyeség hordani, szemüveg nélkül mindenki jobban néz ki.
2014. ápr. 27. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!