Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szempillagöndörítő mit gondolt...

Szempillagöndörítő mit gondoltok jó vagy rossz?

Figyelt kérdés

Most egész olcsó az Avonnál 700 ft

Megéri vagy ne vágjak bele olvasta olyat hogy valakinek egész nap tart valakinek meg csak 5 percig

2014. jan. 7. 17:16
 1/3 anonim ***** válasza:
8%
én nem tudom, mert nem próbáltam még nekem alapból hosszú és íves a szempillám, leglább az szép :D de szerintem szempillaspirál is segít hogy íveltebb legyen, nem látszik az szerintem annyira, ha még valaki használ is olyat, nem olyan szembetűnő, a szempillaspirál elég szerintem :)
2014. jan. 7. 17:54
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem lassan 1 éve van és sokat segít,mert "elalszom" sokszor a szempillámat és kesze-kusza,ráadásul nem túl íves.Göndörítés után spirálozok és így egész nap szép íves.
2014. jan. 7. 18:10
 3/3 anonim ***** válasza:

hát nekem alapjáraton olyan mint amibe beleb*szott a villám.. :D

minden reggel göndörítek aztán spirálozok és így egész nap szépek. de figyelni kell hogy milyen a spirálod keféje mert van ami kihúzza a göndörítést!

Én megvenném, főleg annyiért, próba szerencse, meg annyi pénz rosszabb helyre is elmegy. :)

2014. jan. 7. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!