Ajanlanatok nekem jo hajvasalot? Nem lenne rossz, ha ionos lenne.
én ezt használom,jól vasal,pedig nagyon göndör hajam van eredetileg,és strapabíró.már rébebben vettem,de még sosem volt baja.az eddigi vasalóim sem voltak olcsók,de azok csk 1 évet birtak.remélem tudtam segíteni :)
Ionos hajvasalot miert nem talalok sehol?
Ez a Rowenta marka milyen? Nem annyira ismerem.
230°C-ig melegszik fel?
igen,és tudtommal ionos
ilyenem volt még,kétszer megvettem ezt a fajtát,de mindkettő csak 1 évig bírta :/
Remington s1051
4 éve nyúzom, és még mindig tökéletesen vasal.:) Bár már nem kapható, de gondolom a kistestvére is ugyanolyan jó lehet.
Nem is létezik olyan márka, utolsó :D
Különben hajvasalók terén elérhető áron abszolút a Remington a legjobb. Ha visszakeresnél kérdező, akkor fel sem kellett volna tenni a kérdést. Én anno az összes (!) kérdést átnéztem itt gyakorin, amit a hajvasaló szóra kidobott a kereső, és az alapján döntöttem egy Remington mellett.:) Ga.ma is nagyon jó még, de azt nem olyan egyszerű beszerezni. Én ha hajvasaló vásárlás előtt állnék, akkor mindenképpen Remingtont, vagy valami jobb Bellissima-t vennék, a többi szóba sem jöhet. Esetlég még az a Rowenta, amit itt valaki az elején linkelt. De tényleg csak az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!