Srácok, nektek pozitív, ha egy lány nem sminkeli magát?
Persze, pozitív. Feltéve ha szép. ;)
Gyorsabban elkészülünk; nem kell odafigyelnem, hogy el ne kenjem egy-egy csókkal a sminkjét...
Egyébként is a természetességet preferálom. Festetlen haj, natúr körmök, nuku szoli, nem riadok meg a kósza szőrszálaktól (nem várom el, hogy tetőtől-talpig...)...
De azt is le kell mosni előbb-utóbb. És még ha természetes is, akkor is elfed. Minden sminknek ez a lényege: másítsa azt, ami valóban vagy.
Ha valaki szép, akkor felesleges, ha valaki csúnya, az meg úgyis kiderül előbb-utóbb. Akkor minek hazudni?
Szerintem egy natúr smink, alapozó szempillaspirál esetleg szájfény teljesen természetes és alapvető egy magára valamit adó nőnél. Persze ha hiperegyenletes színű, hibamentes bőröd van sosem izzadsz és természetesen hatalmasak a szempilláid és mellette gyönyörű is vagy akkor nem szóltam... De azért egy szolid smink nekem annyit jelent hogy az illető időt szánt magára és foglalkozik a külsejével... A natúr smink nem változtat az arcon annyit hogy drasztikus lenne a helyzet mikor lemosod, viszont ha a pasi választhat a natúr sminkes és a sminknélküli lányon, a natúr sminkest fogja választani (ugyanis nem látja hogy sminkelve van - tényleg nem tudják megkülönböztetni, náluk a smink a fekete pandamaci szemeknél kezdődik kb. - , csak azt hogy szebb valamiért...)
Attól hogy nem sminkeled magad még nem kell itt a felsőbbrendűt játszani... Nem leszel tőle se több se kevesebb.
"ha a pasi választhat a natúr sminkes és a sminknélküli lányon, a natúr sminkest fogja választani"
Miért ilyen egyértelmű? :D És ha a smink nélküli a szebb? Az nem is lehet?
Még hogy alapvető...
Előbb fogalmazni kellett volna megtanulnod, nem sminkelni!
Hogy értenénk, amikor le se írod? :)
Nincs olyan natúr smink, ami ne lenne kiszúrható. Még Lisa Eldrige sminkjei sem azok.
Drága. Férfiakról beszélünk nem szőrszálhasogató nőkről. Saját barátom nem veszi észre mikor van rajtam smink és mikor nincs. Amúgy meg mindenkinek szíve joga eldönteni hogy tesz-e magára valamit vagy sem. De ennyi erővel miért nem megyünk ki otthoni ruhában az utcára? Az a te teljes valód, miért próbálod másnak mutatni magad?
Nem hiszem hogy akkora katasztrófa ha valaki ad magára bár lehet mostanában ez a divat. :)
Egy átlag férfi tényleg nem szúr ki egy természetes sminket..annyit lát, hogy igen, valamiért talán szebb a lány arca.
Persze biztos van 1-2 sminkszakértő pasi, aki észreveszi, de azért nem ez a jellemző..
"ugyanis nem látja hogy sminkelve van - tényleg nem tudják megkülönböztetni" - akkor meg minek? :)
nem értek egyet azzal, hogy a "valamire való nők" sminkelnek. ez szerintem egy nagyon általánosító kijelentés.
és ki mondta, hogy felsőbbrendűnek érzem magam attól, hogy nem sminkelek? nem szeretem, mikor valaki csak azért ír, hogy valahogy beleköthessen a kérdezőbe. kíváncsi voltam, ezért tettem fel a kérdést, nem ócsárlást vagy kötekedést szeretnék látni, abból van elég mindenhol máshol.
az első válaszolónak köszönöm, azt hiszem ő adta itt a legrelevánsabb választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!