Szerintetek túlzás hétköznapokon élénk rúzst használni? Pl: piros és ciklámen színű rúzst?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 9. 23:06
1/5 anonim válasza:
Kinek?
Egy tizenévesnek mindenképp.
Egy érett 30-as, 40-es üzletasszonynak nem túlzás.
3/5 anonim válasza:
Ez fukszia, nem pedig egy hideg ciklámen.
Ez a szín inkább fiataloknak való, mint idősebbeknek.
Persze ez se tiniknek, de ha jól tudom a lány 20 éves főiskolás és a ruhájával, sminkjének többi részével is összhangban van. Nem kihívó, hanem bájos.
Egy vérvörös, vagy hideg lila (ciklámen), bordó... már máshogy hatna.
4/5 anonim válasza:
én hordom, de pl. egy vörös rúzst nem teljes fedésében. mondjuk felkenném úgy is, csak -bár szerintem nem szólnának, mert kozmetikus osztály vagyunk- suliban nincs kedvem hozzá.
5/5 anonim válasza:
Neki jól áll. Én lassan 30 vagyok és lila rúzst viselek szinte mindig, de pont nem érdekel, hogy túlzás-e. Nekem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!