Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szempillaspirál? Illetve ez...

Szempillaspirál? Illetve ez már sok?

Figyelt kérdés

Olyan spirált szeretnék ami nem hosszabítja meg a pilláim, csak dúsítja és szép fekete lesz tőle a szempillám. és nem költenék rá egy vagyont. létezik ilyen? :D

Amúgy 17 évesen alapozó vagy színezett hidratáló, szempillaspirál meg esetleg bronzosító nem sok? de bronzosítót nem hiszem hogy veszek, de kitudja, azért megkérdezem:)

2013. júl. 28. 19:56
 1/4 anonim ***** válasza:

Az Essence get big lashes szempillaspirálja vált be nekem eddig a legjobban dúsításra. Van vízálló változata is.

850-950 Ft között van az ára (nálunk a Rossmannban valamivel olcsóbb).

Bronzosító szerintem csak a barna bőrön mutat jól, ha világos bőrű vagy, akkor használj inkább arcpirosítót.

2013. júl. 28. 20:17
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha valaki ismer ilyen szempillaspirált,az engem is érdekelne! :D

Egyébként 17 évesen szerintem ez egyáltalán nem sok!

Én 14 éves vagyok, néha használok szempillaspirált meg néha korrektort, de gyakran csak nézek hogy a velem egy időseken kilónyi smink van..

2013. júl. 28. 20:19
 3/4 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszod :)

hát akkora bronzosítót hagyom is. a pirosító pedig nem áll jól szóval azt is. marad a színezett hidratáló meg akkor megnézem ezt a spirált! :)

2013. júl. 28. 20:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez nem hosszabbít egyáltalán, csak dúsít! :) [link]
2013. júl. 30. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!