Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tudnátok segíteni sminkkérdésben?

Tudnátok segíteni sminkkérdésben?

Figyelt kérdés

Úgy döntöttem, ideje elkezdeni sminkelnem magam, de fokozatosan szeretném bevezetni a dolgot. Mit ajánlotok mit szerezzek be mindenképpen? Esetleg valami ötlet nappalisminkhez, ami egyszerű, szép, nem hivalkodó és megy az arcomhoz. (szőke hajú, kék szemű, világos bőrű vagyok) Érdemes elmenni sminktanácsadásra? Ha igen tudnátok ajánlani valakit, aki nem olyan drága? És ha lehet, néhány technikát (amit érdemes tudni) elmagyaráznátok! A válaszokat előre is köszönöm.

15/L

2014. ápr. 1. 18:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
youtubeon keress rájuk: Ehhsty Smink, Follow Anna
2014. ápr. 1. 18:18
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ha fokozatosan szeretnél kezdeni, akkor szempillaspirál, szájfény és valami nude szemhéjpúder...aztán jöhet a szemceruza, tus stb...(alapozót szándékosan hagytam ki, az még felesleges fiatal bőrre)

És a fekete és fehér szemceruza alap (minden nőnek kell olyan elvileg), azzal akár a formákat is tesztelheted, hogy mi illik a szemedhez, ha biztos vagy a dolgodban, akkor jöhet a tus...

2014. ápr. 1. 19:28
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm :)

Még jöhetnek válaszok.

2014. ápr. 1. 20:19
 4/4 anonim válasza:
Alapozót még én sem ajánlanám helyette inkább BB krém.
2014. máj. 13. 19:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!