Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Gáz ha nem sminkelek? Bővebben...

Gáz ha nem sminkelek? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
14 éves vagyok, és egyáltalán nem sminkelek. Nem vagyok sem pattanásos (najó 1-2) se semmi ilyen,de mégsem alapozok, szemceruza, szempillaspirál semmi ilyet nem használok. Igazából izzadós vagyok.(nem vagyok kövér,55kg)Ha arcra izzadok akkor meg gondolom jön az egész vakolat az izzadsággal együtt..xd Szerintem ez valami öröklődés vagy mi.:DD na szóval gáz? Vízálló sminkcuccok kellenének? Normális válaszokat várnék.

2014. márc. 12. 15:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem gáz.De az izzadságra használj zsíros bőrre való lemosót és mattító krémet.:-)
2014. márc. 12. 21:10
 12/13 anonim ***** válasza:
Dehogy gáz! Én se sminkelek. Nem tudok, és nem lenne erőm ehhez mindennap egy negyedórával előbb felkelni. :D Amikor ki voltam sminkelve, az is csak ballagáskor, szalagavatón, tablófotózáson. Bár alapozót meg korrektort használok, mert kicsit problémás a bőröm.
2014. márc. 13. 14:34
 13/13 A kérdező kommentje:
Értem.. Köszönöm mindenkinek a válaszokat!:))
2014. márc. 13. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!