Gáz ha nem sminkelek? Bővebben lent.
Nem gáz.
Én 34 éves vagyok, és még két kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor voltam kisminkelve életeben. (Csak akkor ha valami olyan nagy esemény volt, ahol a körülmények és az öltözet is igényelte a sminket. Ilyen estélyi ruhás alkalmak és fényképezkedések...)
Máskor soha. Iskolában soha... Max néha egy szájfény vagy szempillaspirál, csak unalomból, de a vakolat már röhej lett volna...
És képzeld, semmi gáz nem volt eddig, tök jól megvagyok smink/álarc nélkül!
#7: A kedvenc sminkpalettám árán vehettem volna neked helyesírási kéziszótárt. És kikérem magamnak, mert sokkal több vagyok, mint az a kis smink, amit reggelente az arcomra teszek.
Kérdező, egyáltalán nem gáz. Ahogy te jól érzed magad, más nem számít, szarni rá. Aki azért elítél, mert úgy döntöttél, megvagy smink nélkül, attól maradj távol. Lesz olyan az életedben, hogy felkensz egy kis sminket, mert az alkalom megköveteli. De 14 évesen ez még nincs itt :)
Ha mégis szeretnél, léteznek vízálló sminkek. Amivel én szemezek nyárra az a Catrice vízálló átlátszó púdere.
De jegyezd meg, hogy a semmi és a maszkhatás között millió variáció van. Én jobban szeretem a természetes hatást, de a szemöldököm szeretem, ha dramatikusabb. Van, aki a száját szereti hangsúlyozni, ezt ki kell tapasztalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!