Baj, hogy még nem sminkelek?
Sziasztok! 21 éves lány vagyok, az lenne a kérdésem, ogy szerintetek ilyen korban illene már sminkelni? Néha kihúzom a szemeimet és használok púdert, de ezeket is elég ritkán. Attól félek, hogy ha elkezdem használni smink cuccokat elkezd öregedni a bőröm(tudom, hogy hülyeség:D) és igazából ezt akarom megelőzni, illetve eltolni az időt.
És lenne még egy másik dolog: elég sápadt a bőröm és így, hogy nem használok semmien terméket, mivel lehetne egy kis színem? Tudnátok tippeket adni?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Nem baj,és jól gondolod. A sminktől tönkre megy az arcbőr. Azért kell később ránctalanító és egyéb csodaszereket használni,hogy ezeket elrejtse.
Kicsit sötétebb színű púdert használj,akkor nem látszol olyan sápadtnak.
29 éves vagyok és a sminkkészletem kimerül egy fekete szemceruzából, egy szempillaspirálból meg egy három árnyalatú szemhéjpúderből. (vaj-homok-barna) ÉS csodák csodájára állítólag nem nézek ki rosszul vele... (Na jó, évente kb. egyszer előszedek más színű szemceruzát is, vagy szemhéjpúdert, amit a kedves nőrokonoktól szoktam kapni, és egyébként egész jól elvannak magukban nélkülem is a polcon...) :D
A fehér bőrömet meg kiviszem a napra ahogy lehet. Néha még télen is ücsörgök egy kicsit nyitott ablaknál ha nem fagy be a s*ggem...
Azért mert a nagy átlag két centi vastag vakolatot tesz a képére azért nekünk még nem muszáj:) (Szerintem ennek két oka lehet: vagy van olyan gyagya, hogy elhiggye, amit a sok hülye reklám ígér, vagy nulla önbizalma van és megpróbál szó szerint másik arcot festeni magának.)
Érezd jól magad a bőrödben, csak így tovább!!!! :*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!