Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan kell szepen alapozni?...

Hogyan kell szepen alapozni? Honnan kell kezdeni? Merre? Es mivel?

Figyelt kérdés
latom az ujsagokban klipekben a ,tokeletes alapozast es bort,....tudom a photoshop es tarsai de van esetleg technika ami egy lehelletnyire is,de megkozeliti ezt?? nagyon szeretnek nem foltosan es maszkosan alapozni(:

2014. márc. 2. 18:31
 1/4 anonim válasza:
én mindig a kezemmel viszem fel az alapozót mert pamaccsal szerintem nehezebb, fontos hogy jó minőségűt válassz mert sok van ami nem jól fed. utána használj púdert és pirosítót feltétlen mert különben tök egy színű lesz az arcod és az természetellenes. a bőrhibák eltüntetésére pedig korrektort. ne legyen sötétebb az arcod alapozás után mint a nyakad, próbálgasd végig a tesztereket, nálunk pl rossmannban rengetek ilyen van.
2014. márc. 2. 20:06
 2/4 A kérdező kommentje:

a nyakat és dekoltázst is? csak mert van akinek eléggé "kétszínű" a feje.:|

egyébként köszönöm:)

2014. márc. 2. 20:17
 3/4 anonim válasza:
a dekoltázst szerintem nem kell :) hát a nyakat úgy hogy ne legyen egy csík az arcod és a nyakad között
2014. márc. 2. 20:25
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen:)
2014. márc. 2. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!