Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mitől válik porszerűvé az...

Mitől válik porszerűvé az alapozó az arcon? Hogy lehet úgy alapozni hogy ne lehessen észrevenni?

Figyelt kérdés
Sokáig azért nem használtam, mert nekem olyan taszító, mikor egy arcon ilyen porszerű alapozót látok. Aztán valaki megmutatta, hogy van olyan, amit nem is lehet észrevenni, csak szép egységes lesz tőle a bőr. De mostanában porszerű lett az arcomon, gondoltam, már régi, és lejárt. Vettem ugyanolyan márkát, de az is poros lett az arcomon. Lehet hogy az arcbőrömmel van a gond?
2013. nov. 20. 21:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Próbáltad már hogy leradírozod előtte a bőröd? Úgy is ilyen? Esetleg tágak a pórusaid, nem sima a bőröd?
2013. nov. 20. 22:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Vagy az alapozóval... ha porszerű lett az előző, akkor miért vettél ugyanolyat? :D Nekem egy alapozó akkor jó, ha azért kell újravenni, mert elfogy. De lehet tényleg a bőröddel van "baj", nekem akkor szokott poros lenni, ha száraz alatta a bőröm. Amikor reggel észreveszem alapozás előtt, bekenem az adott területet egy pici kék tégelyes Nivea krémmel, aztán alapozok :)
2013. nov. 20. 22:17
 3/5 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat! Azért vettem ugyanolyat, mert ez a márka régen szépen fedett, nem lett porszerű. csak sokáig nem használtam, itthon vagyok GYESen és nem minden nap alapozok... ezért úgy gondoltam, lejárt már a 3 éves alapozóm :) és vettem újat.

Nem szoktam radírozni előtte, lehet hogy ez is gond. Megpróbálom azt is, meg a krémet is. Amúgy alapvetően szép, nem tág pórusú a bőröm.

2013. nov. 21. 08:13
 4/5 anonim ***** válasza:
A folyékony alapozó nagyon jó, főleg ami krémben van és felszívódik. Én és a bátyám is olyat használunk.
2013. nov. 21. 12:15
 5/5 anonim ***** válasza:

Az jogos, hogy a 3 éves alapozót már nem tanácsos használni... Nekem a folyákonyak jöttek be, a hab állagú nagyon szárított, a többi se jött be annyira.

L'Oreal True Matchet használok (tegnaptól :D) és eddig nagyon bejön, messze veri nálam az Avon BB krémet, bár az se volt rossz!

2013. nov. 21. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!