Hogyan tudnák bele kezdeni a saját műkörömépitésbe?
Most vállalkozni szeretnél, vagy otthon minden szaktudás nélkül összebarmolni néhány körmöt, és a csapnivaló körmösök táborát gazdagítani, netán még tönkre is tenni néhány körmöt?
ez egy szakma! Meg kell tanulni. és nem is olcsó szakma.
Kedves kérdező.
Ha otthon szeretnél a barátnőidnek műkörmöt építeni akkor végezz el egy sima, okleves tanfolyamot. (Én is ugyan itt tanultam, s ugyanígy kezdem ahogy most leírom neked.)
Nézd meg ezt a linket: [link]
Ez a tanfolyam tökéletes otthoni hobbiszintű munkára.
Viszont ha te vállalkozást szeretnél akkor mindenféleképpen el kell végezned egy OKJ-s képzést. Már jó pár éve OKJ kell egy vállalkozáshoz.
Régen elég volt egy oklevél is, de hát tudod a kormány meg a rendeletek sajnos ezt is szabályozták. Na de mind1.
A lényeg, hogy ezt az okleves műkörmös dolgot érdemes elvégezned mert megéri, és tényleg jó.
Ha érdekel még egyéb dolog szívesen leírom, csak írj egy privát üzenetet és ha kell küldök képeket is a munkáimról, hogy lásd milyen is.
Vagy ha gondolod keress meg facebookon: Tárkányi A műkörmös ként fent vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!