Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan tudnák bele kezdeni a...

Vivi202 kérdése:

Hogyan tudnák bele kezdeni a saját műkörömépitésbe?

Figyelt kérdés
Most szeretnék,egy magánválalkozásba kezdeni,ahol magam szeretnék csinálni otthon mindent,és műkörömépitésre gondoltam,de nem értek ilyenekhez,valaki tudna tippet adni,vagy esetleg valami olyant hogy el tudjak indulni? (szakmám nincs,lényegébe tapasztalatlan vagyok)
2013. márc. 29. 22:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Elvégzel egy műkörmös tanfolyamot...mert ha nincs szakmád akkor hogy akarsz válalkozást kezdeni??
2013. márc. 29. 22:14
 2/6 A kérdező kommentje:
ugy hogy hobbiból..és bnöimnek megcisnálnám akörmüket :S meg akik akarják..
2013. márc. 29. 22:21
 3/6 anonim ***** válasza:

Most vállalkozni szeretnél, vagy otthon minden szaktudás nélkül összebarmolni néhány körmöt, és a csapnivaló körmösök táborát gazdagítani, netán még tönkre is tenni néhány körmöt?

ez egy szakma! Meg kell tanulni. és nem is olcsó szakma.

2013. márc. 29. 22:25
 4/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok!

Ámen második! :)

2013. márc. 30. 00:16
 5/6 anonim ***** válasza:
okj nélkül nem is lehetsz vàllalkozò
2013. ápr. 1. 14:09
 6/6 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező.

Ha otthon szeretnél a barátnőidnek műkörmöt építeni akkor végezz el egy sima, okleves tanfolyamot. (Én is ugyan itt tanultam, s ugyanígy kezdem ahogy most leírom neked.)

Nézd meg ezt a linket: [link]

Ez a tanfolyam tökéletes otthoni hobbiszintű munkára.

Viszont ha te vállalkozást szeretnél akkor mindenféleképpen el kell végezned egy OKJ-s képzést. Már jó pár éve OKJ kell egy vállalkozáshoz.

Régen elég volt egy oklevél is, de hát tudod a kormány meg a rendeletek sajnos ezt is szabályozták. Na de mind1.

A lényeg, hogy ezt az okleves műkörmös dolgot érdemes elvégezned mert megéri, és tényleg jó.

Ha érdekel még egyéb dolog szívesen leírom, csak írj egy privát üzenetet és ha kell küldök képeket is a munkáimról, hogy lásd milyen is.

Vagy ha gondolod keress meg facebookon: Tárkányi A műkörmös ként fent vagyok. :)

2013. ápr. 2. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!