Mennyibe kerül műkörmösnél, ha csak díszítést kérek a saját körmöre?
Soha nem volt műkörmöm,és nem is szeretnék,mert drága és feleslegesnek érzem minden hónapban "töltetni"
Mennyibe kerülne egy műkörmösnél,ha a saját hosszú körmeimre szerenék valami szép mintát,vagy akár strasszkövet,valami díszítést? :)
Szoktak egyáltalán ilyennel műkörmöshöz fordulni?
Mindíg ki van lakkozva a körmöm,jó minőségű lakkokat használok,ezzel is mutatós,csak annyira tetszenek a minták:)Műkörmösök válasza is érdekel
23/L
Az mintától függ. Én lakkos körömre nem díszítek, mert kb három nap után kb le is kopik, teljesen felesleges azért fizettetni a vendéggel. Egyébként én körmönként minimum 100ft-ot kérek el egy festett mintáért. (ne három csíkban gondolkodj, hanem komolyabb mintában)
Sztem lakkra más sem díszít szivesen, pont a fent említett okok miatt.
De tegyük fel, hogy ilyet kér a vendég. Lakkozással legalább 2000 ft lenne. Kérdés, hogy a vendégnek megéri-e ez, három napra.
Így van, lakkra fölösleges díszítgetni.
Inkább lakkzselé. Az fennmarad 2-3 hétig.
Én szoktam díszíteni sima lakkot.Ugyan annyi ideig marad fent, mint a lakkozás.eddig egyik vendégem sem panaszkodott.Nálam 1000 forint a manikűr + lakkozás és díszítés 50/köröm.Bár én falun dolgozom.
egy hétig minimum fent marad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!