Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Csajok meg tudnátok lenni a...

Csajok meg tudnátok lenni a lent felsorolt kozmetikumok nélkül? Mennyire tudnátok megoldani a napi szépségápolást naturkozmetikumokkal illetve nélkülözni a sminket?

Figyelt kérdés

Sminkek:

- alapozó (helyette mondjuk korrektor a nagyon durva pattanásokra)

- szemceruza, szemhéjpúder

- szempillaspirál

- szájfény, rúzs

Bőrápolás:

- testápoló, krémek

- testradír (helyette természetes otthoni összetevőkből készült radír)

- tusfürdő (helyette természetes szappanok pl: manna)

Kb. ennyi. Akinek sikerült leszoknia a (túlzott) sminkelésről és a túlzott bőrkenegetésről és átváltania naturkozmetikumokra az hogyan csinálta?

Egyáltalán tényleg jót tenne ha lemondanék erről a sok eddig használt cuccomról? Én mondjuk a tusfürdőt lehet hogy megtartanám, nehezen tudnám elképzelni a szappannal fürdést :S

2014. febr. 22. 10:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

ezt csak a mindennapos "szerhasználóktól" érdemes kérdezni :D én alapozó nélkül meglennék, elég a korrektor. ceruzát, púdert nem használok, csak tust, anélkül is kibírnám. a szempillaspirál viszont nélkülözhetetlen, az egyetlen mód, ahogy nélkülözni tudnám, ha tartósan befestetném. szájfényt és rúzst nem használok, szerintem felesleges, balzsamot szoktam csak felkenni sminkelésrkor

testápolót csak elvétve, és csak a lábamom, mert nagyon hajlamos száradni, tehát nem tudnám nélkülözni. a testradírt igen, mert még sosem tapasztaltam lényegi változást a hatására.. tusfürdőt nem szeretem, habfürdőt használok..

nincs annyi hülyeség szerintem, amit használsz, nem tudom ki beszélte ezt bele a fejedbe.

ki az a hülye, aki otthonra sminkeli magát??

2014. febr. 23. 04:23
 12/14 A kérdező kommentje:

Jó látni hogy van még pár olyan társam aki nem viszi túlzásba a sminkelést mint én :D

Igazából úgy értettem azt hogy áttérnék a natur dolgokra, hogy megpróbálnék pár dolgot magam elkészíteni itthon az itthon megtalálható dolgokból, vagy vennék hozzájuk pár alapanyagot a bio boltokban. Testradírra, arc-, haj- és testpakolásokra már találtam recepteket, ricinusolajjal szoktam még dolgozni pl: szempillasűrítésre de annak megtapasztaltam a hátrányait is :D

2014. febr. 23. 07:31
 13/14 anonim ***** válasza:
Sminkelni sminkelem magam, de igyekszem természetes, natúr cuccokkal (Manna, Yamuna, Himalaya Herbals stb...). AVON-os és hasonló kőolajszármazékok nálam kilőve :) Azóta sokkal szebb a bőröm. Eleinte nekem is fura volt a "jól bevált" tusfürdőm lecserélni szappanra, de megérte.
2014. márc. 5. 13:50
 14/14 anonim ***** válasza:
Meglenni meglennék, de örülök azért, hogy vannak ajaktermékek meg szempillaspirál a világon. Nem vagyok amúgy egy ilyen natúrmániás emberke, és eddig nem lett semmilyen baja a bőrömnek a bolti nem bio tusfürdőtől és krémektől. Dezodorból pl. tuti nem váltanék örökre bióra, mert jó dolog, hogy jaj, egészségesebb, de hogy azok nem bánnak el olyan jól az excesszív izzadásommal, mint mondjuk egy jobb kristálydezodor, az is fix. Inkább ne legyek teljesen bio, mint hogy igénytelennek tartsanak emiatt.
2014. márc. 13. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!