Csajok meg tudnátok lenni a lent felsorolt kozmetikumok nélkül? Mennyire tudnátok megoldani a napi szépségápolást naturkozmetikumokkal illetve nélkülözni a sminket?
Sminkek:
- alapozó (helyette mondjuk korrektor a nagyon durva pattanásokra)
- szemceruza, szemhéjpúder
- szempillaspirál
- szájfény, rúzs
Bőrápolás:
- testápoló, krémek
- testradír (helyette természetes otthoni összetevőkből készült radír)
- tusfürdő (helyette természetes szappanok pl: manna)
Kb. ennyi. Akinek sikerült leszoknia a (túlzott) sminkelésről és a túlzott bőrkenegetésről és átváltania naturkozmetikumokra az hogyan csinálta?
Egyáltalán tényleg jót tenne ha lemondanék erről a sok eddig használt cuccomról? Én mondjuk a tusfürdőt lehet hogy megtartanám, nehezen tudnám elképzelni a szappannal fürdést :S
ezt csak a mindennapos "szerhasználóktól" érdemes kérdezni :D én alapozó nélkül meglennék, elég a korrektor. ceruzát, púdert nem használok, csak tust, anélkül is kibírnám. a szempillaspirál viszont nélkülözhetetlen, az egyetlen mód, ahogy nélkülözni tudnám, ha tartósan befestetném. szájfényt és rúzst nem használok, szerintem felesleges, balzsamot szoktam csak felkenni sminkelésrkor
testápolót csak elvétve, és csak a lábamom, mert nagyon hajlamos száradni, tehát nem tudnám nélkülözni. a testradírt igen, mert még sosem tapasztaltam lényegi változást a hatására.. tusfürdőt nem szeretem, habfürdőt használok..
nincs annyi hülyeség szerintem, amit használsz, nem tudom ki beszélte ezt bele a fejedbe.
ki az a hülye, aki otthonra sminkeli magát??
Jó látni hogy van még pár olyan társam aki nem viszi túlzásba a sminkelést mint én :D
Igazából úgy értettem azt hogy áttérnék a natur dolgokra, hogy megpróbálnék pár dolgot magam elkészíteni itthon az itthon megtalálható dolgokból, vagy vennék hozzájuk pár alapanyagot a bio boltokban. Testradírra, arc-, haj- és testpakolásokra már találtam recepteket, ricinusolajjal szoktam még dolgozni pl: szempillasűrítésre de annak megtapasztaltam a hátrányait is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!