Milyen alapozót vegyek, aminek nagyon jó a fedése?
Figyelt kérdés
Vannak néhol pattanásaim, de egyébként száraz az arcom, valamint hegek is vannak a pattanások miatt. Egy nagyon jól fedő alapozót szeretnék, ami eltakarja ezeket, de mégsem maszk hatású. Árban olyan 2500 Ft-ig tudok rászánni! És elég világos a bőröm. A Vichy Dermablend sajnos nem jó, mert mind nagyon sötét nekem! köszi2014. jan. 31. 15:39
11/16 anonim válasza:
sőt a Healthy mix serum talán még jobb is, de nézelődj, mert úgyis te látod, hogy milyen a bőrszíned. :) Bár ezek általában világosabb típusúak
13/16 anonim válasza:
Szia! Én is sokáig kerestem a megfelelő alapozót és úgy látom hasonló a bőrünk mert az én arcom is száraz és vannak bőrhibáim. Épp most rendeltem az avontól egy alapozót amivel teljesen meg vagyok elégedve olyan mintha nem is lenne rajtam egyezik a bőrszínemmel is és nagyon jól fed :) sőt még az ára sem annyira vészes a januári újságból 1199 Ft-ért rendeltem. sztem mindenképpen próbáld ki. a neve : AVON calming effects :) remélem segítettem :D
14/16 anonim válasza:
Bourjois Healthy Mix Serum tényleg jó, de én pont azért szeretem, mert ENYHE a fedése. Nagyon nagy betűkkel írva.:)
( [link]
Amiket már próbáltam, és elég erős fedése van:
[link] (szerettem, bár az árát nem éri meg)
[link] (nálam elég maszkos volt a hatás)
[link] (olcsó, de kifejezetten szeretem, kár, hogy elnéztem a színét, és kicsit sötétebbet vettem)
Azóta rájöttem, hogy nagyon szép tiszta arcom van, így a Bourjois tökéletes nekem.:)
15/16 anonim válasza:
A #14es válaszolót még azzal egészíteném ki, hogy ha a Bourjois fedése nem lenne neked elég, akkor alá egy színben passzoló olcsóbb korrektor, majd a bourjois felkenése után egy leheletnyi púder teljesen megteszi a hatását. Valóban enyhe a fedése az alapozónak, nekem kicsit mélyebb karikáim vannak a szemem alatt így rá vagyok kényszerülve a korrektor használatára, de az arcom többi részét szépen és természetesen fedi le a fent említett alapozó, és nem tömíti a pórusaimat. :)
16/16 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek! :)
2014. febr. 1. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!