Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen alapozót vegyek a...

Milyen alapozót vegyek a pattanásos bőrömre?

Figyelt kérdés
Olyan kéne amitől nem jön ki új és nem túl olajas.
2013. okt. 22. 19:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem tesz jót, ha alapozóval eltömíted a pólusokat és nem hagyod lélegezni a bőröd. Inkább a pattanások kialakulásának okát szüntesd meg, menj bőrgyógyászhoz, esetleg csinálj Roaccutan-kúrát.
2013. okt. 22. 20:00
 2/5 anonim ***** válasza:

Te tudod egyáltalán,hogy miről beszélsz,úristen?! Roacuttan kúrát akarsz javasolni pár kamasz pattanásra meg zsíros bőrre?? Remélem nem bőrgyógyász vagy...

A mai alapozók pedig már egyáltalán nem olyan rosszak,mint régen vannak. Ha szeretnék mattítani az arcodat,akkor ezt ajánlom: [link]

Nekem nagyon bevált! :))

ha viszont szeretnél egy kicsit "kezdeni" is valamit azokkal a pattikkal,akkor egy BB krémet ajánlom,amiben 2%-os szalicilsav tartalom is van:

[link]

Remélem tudtam segíteni s sok sikert. :))

2013. okt. 22. 20:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Az elsőnek igaza van abban, hogy a pattanások okát kéne megszüntetni, mert az alapozóktól csak még több lesz, mindegy milyet használ, akár a legjobb 10ezreset veszi, az sem jobb a bőrnek semmivel. Ami fed az pórusokat is tömít és káros. Ami nem fed, az jobb, de az meg felesleges is. Pattanásokra antibakteriális korrektor mehet, ami leszárítja őket. Más kencét ne használj.
2013. okt. 23. 02:26
 4/5 anonim ***** válasza:

Ezt úgy bírom, hogy itt fröcsög mindenki, hogy előbb az okát kell megszüntetni, közben meg gőzük sincs, hogy a kérdező mit tesz a pattanások ellen. Attól, hogy valaki elmegy bőrgyógyászhoz, még ugyanúgy maradhat pattanásos, mert nem mindig minden használ. Nekem se használ semmi a pattanásokra, van, amikor nincsenek hetekig, utána meg az orrom és az állam teli van gyulladt, nagy, fájó pattanásokkal. Hormonok okozzák, a bőrgyógyász is megmondta, nem az, hogy mit kenek rá. (Ahogy a legtöbb esetben az embereknél a hormonok okozzák, de arra meg nem fog gyógyszert kapni, hacsak nem extrém eset. Én is csak ecsetelőket meg krémeket kaptam.)

A kérdezőnek:

Mindenképp olyan alapozót vegyél, ami mattít, ezek olajmentesek. Én szeretem pl. a Max Factor Color Adaptot.

2013. okt. 23. 08:53
 5/5 anonim válasza:

Max Factor Lasting Performance-t ajánlom. Tényleg sokáig fent marad és jól mattít (legalábbis az én bőrömet).

A gyulladt pattanásokra én fogkrémet szoktam kenni éjszakára, az nagyon jól leszárítja.

2013. okt. 24. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!