Milyen alapozót vegyek a pattanásos bőrömre?
Te tudod egyáltalán,hogy miről beszélsz,úristen?! Roacuttan kúrát akarsz javasolni pár kamasz pattanásra meg zsíros bőrre?? Remélem nem bőrgyógyász vagy...
A mai alapozók pedig már egyáltalán nem olyan rosszak,mint régen vannak. Ha szeretnék mattítani az arcodat,akkor ezt ajánlom: [link]
Nekem nagyon bevált! :))
ha viszont szeretnél egy kicsit "kezdeni" is valamit azokkal a pattikkal,akkor egy BB krémet ajánlom,amiben 2%-os szalicilsav tartalom is van:
Remélem tudtam segíteni s sok sikert. :))
Ezt úgy bírom, hogy itt fröcsög mindenki, hogy előbb az okát kell megszüntetni, közben meg gőzük sincs, hogy a kérdező mit tesz a pattanások ellen. Attól, hogy valaki elmegy bőrgyógyászhoz, még ugyanúgy maradhat pattanásos, mert nem mindig minden használ. Nekem se használ semmi a pattanásokra, van, amikor nincsenek hetekig, utána meg az orrom és az állam teli van gyulladt, nagy, fájó pattanásokkal. Hormonok okozzák, a bőrgyógyász is megmondta, nem az, hogy mit kenek rá. (Ahogy a legtöbb esetben az embereknél a hormonok okozzák, de arra meg nem fog gyógyszert kapni, hacsak nem extrém eset. Én is csak ecsetelőket meg krémeket kaptam.)
A kérdezőnek:
Mindenképp olyan alapozót vegyél, ami mattít, ezek olajmentesek. Én szeretem pl. a Max Factor Color Adaptot.
Max Factor Lasting Performance-t ajánlom. Tényleg sokáig fent marad és jól mattít (legalábbis az én bőrömet).
A gyulladt pattanásokra én fogkrémet szoktam kenni éjszakára, az nagyon jól leszárítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!