Nagyon zsíros a bőröm de nem pattanásos. Ajánlanátok olajmentes tartós alapozót?
Figyelt kérdés
2012. jún. 30. 15:41
1/8 anonim válasza:
Semmiképpen ne használj folyékony állagú alapozót!
HAB ÁLLAGÚ-t használj, tartós, és még szárít is, szóval szerintem neked tökéletes lesz. :)
Essence, vagy pedig a L'oréal MAT' Morphose alapozó szerintem ami jó lehet.
Remélem tudtam segíteni. :)
2/8 anonim válasza:
Szerintem meg egyenesen púderalapozót használj, az Avonnak van egy ásványi anyagokkal dúsított púderalapozója, ami nagyon bevált nekem. Kellően szárít és gyorsan le lehet tudni vele az alapozást reggel.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Te kipróbáltad ezt a két habállagú alapozót?
2012. jún. 30. 17:52
4/8 anonim válasza:
Én nem, mert nekem bevállt az, amit írtam.
5/8 anonim válasza:
Én catrice habállagú alapozóját ajánlom van olyan jó mint a l'oreal csak olcsóbb:)
6/8 A kérdező kommentje:
És Catrice termékeket hol lehet kapni?
2012. júl. 2. 11:07
8/8 anonim válasza:
szerintem próbáld ki a Nivea Control Shine arckrémét és matt hatású alapozót használj.
Vagy pl az Essence Pure Skin matt színezett hidratálóját.
Viszont a többiek is jókat írtak.:) Na meg persze a púder!:) és ütögető mozdulatokkal rakd arcodra, ne pedig ide-oda kenegesd az ecsettel:) Ami nekem bejött az a Manhattan porpúdere.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!