2/7 anonim válasza:
Ezt a képet már láttam és még mindig ronda és sok ez a fekete keret a szemed körül, bocsi.
3/7 anonim válasza:
Nekem nem igazán tetszik, mert picit sok. Szerintem elég lenne csak felül tusvonalat húzni.
4/7 anonim válasza:
Ezt inkább hanyagoljuk. Nem való a smink annak aki nem tudja használni. Ès brutális a smink. Iszonyat sok. Überelhetetlen.
5/7 anonim válasza:
Nem csak sok, csúnya is. Nem rossz szándékból írom, szóval ne sértődj meg, de ez tényleg így van!
Egyébként azért, mert 2 naponta megmutatod a képet egy kérdésben, még nem fog változni a véleményünk. Inkább gondolkozz el, mit kéne kezdeni magaddal, mert ez a smink katasztrófa.
7/7 anonim válasza:
sosem értettem az ilyet :( nem azzal van a baj,hogy sok, hanem hogy ez baromi ronda, szerintem felejtsd el....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!