14 éves lány milyen termékeket használhat?
Most kezdtem el sminkelni, de nem igazán tudom,mit hogyan kell. Segítenétek? Eléggé patis a bőröm és kék szemem van.
Ha lehet, márkát is írjatok, hogy mit ajánlotok!
14/L
Garnier alapozó BB változata. Szépen egységesíti a bőrt. Helia-D BB változata inkább fedésre jobb. Szempillaspirál szinte mind jó, de vigyázni kell hogy dúsít vagy hosszabbít mert ugye nem mindegy. Labello ajakápoló (meggyes^^). Púder nagyon ritkán nagyon kevés márkája szinte mindegy. Én ezeket használom. Meg még van vagy 4 szempillaspirál, 2 szájkontúr, 8-10 rúzs, 1 szemceruza, 4 púder, 1 szemfestékpaletta. Anyummal szeretünk szépítkezni.
14/L Persze tudni ki kell mit hova készítesz.
Szerintem egy 14 éves lánykának nem kell agyonsminkelnie magát.
A pattanásos bőrt először kezelni kell, mert ha elkezded alapozózni, belekerülsz az ördögi körforgásba: egyre több lesz, mert az alapozó eltömíti a pórusaidat. Tehát mindenképp bőrtípusodnak megfelelő arctisztítót, tonikot használj minden este és reggel. A problémát nem elfedni, hanem megoldani kell.
Ha épp most készülsz összeállítani a kezdő sminkkészleted, a következőket javaslom:
Korrektor - szem alatti karikákra, esetleg pattanásokra (Catrice)
Szempillaspirál (maybelline, essence)
Szemceruza - barna szín kiemeli a kék szemet (essence)
Ajakápoló (Blistex limonádés, vagy Carmex)
Szájfény - natúr színekben az iskola miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!