Ilyen smink hétköznapra? Szerintetek? 17/L
Max Factor cc krém
lovely golden glow púder (krémmánián jókat olvastam róla)
Essence arcpirosító
Tusvonal szemceruzával xd
szempillaspirál (essence)
és rózsaszínes szájfény...szerintetek hétköznapra jó lenne? a termékekről vélemény? csak, mert még nem szereztem be őket a jövőhéten szeretném :)
szerintem picit sok
alapból nem lenne az,csak mostanában egyre több lányt látok akik nem képesek rendesen használni a pirosítót és inkább bohócnak tűnnek vele
Alapvetően ez a smink szerintem jó, általában én is így sminkelek. A tusvonallal szoktam leginkább variálni, ha változatosságra vágyom. Pl. tus helyett szemceruzával húzom meg, ami természetesebb hatást nyújt, vagy fekete helyett sötétszürkét használok, esetleg barna szemceruzát. Ezek természetesebbek, és még változatos is lesz a smink. :)
A CC krémről nincs tapasztalatom, de mindenképp jó, hogy nem alapozót akarsz venni. A BB, CC krémek általában jók, ha megfelelő minőségűt veszel, és a Max Factor elég jó márka. Ezekenek általában természetesebb hatásuk van, mivel gyengébb a fedésük, szóval hétköznapokra pont ideális.
A lovely púdert nem ismerem, erről nem tudok nyilatkozni, de mindenképp figyelj arra, hogy megfelelő legyen a színe.
Nekem az essence szempillaspiráljai nem igazán váltak be, pedig anno rengeteget próbáltam tőlük. Amit szívesen ajánlok az a lovely curling pump up vagy a miss sporty studio lash 3D volumythic. Mindkettő hasonló áron van, mitn az essence, de szerintem azoknál sokkal jobb. :)
A pirosítót szerintem is elhanyagolhatod, hétköznapokra nem olyan fontos, és nehéz jól használni. Nagyon sokan túlzásba esnek, vagy rossz helyre kenik, ami elég vicces látványt nyújt. Ha pedig természetes rózsás arcod van, nem is kell pirosító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!