Milyen smink állna jól nekem?
Figyelt kérdés
Többször próbálkoztam már, de sosem volt olyan, amire azt mondanám, hogy tényleg illik hozzám és nem túl sok. Szinte sosem sminkelek, ritkán szempillaspirált teszek fel, ennyi. (20 éves vagyok)
2014. jan. 16. 10:57
11/13 anonim válasza:
Szerintem is elég egy kis szempillaspirál..:) tényleg szép lány vagy és én simán nézlek 20 évesnek :) ;)
12/13 anonim válasza:
Bárcsak minden 20 éves ilyen szép lenne, kár, hogy manapság annyi buta pics+ van, akik 12 éves koruktól erősen sminkelik magukat és úgy néznek ki, hogy azt inkább nem is kommentálom. Minden mai 20 éves annyira tucat és úgy örülök, hogy látok végre egy ilyet is, mint te. Szerintem jó, ha nem viszed túlzásba a sminkelést! :)
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. :)
Esetleg bronz színű szemhéjpúder milyen lenne? Alapozót nem szeretnék használni még különlegesebb alkalmakra sem, mert a bőrömmel nincs igazán baj,(illetve van: száraz) korrektort szoktam néha a szemem alá tenni.
2014. jan. 19. 19:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!