35 éves vagyok anyámnál élek van férjem, egy kisfiam, de édesanyám még mindig nem engedi hogy sminkeljek. Mit tegyek?
35 évesen? Ideje lenne felnőni. Bár szerintem ha eddig nem vívtál ki magadnak semmi önállóságot, ezen már a költözés sem segít...
Mert mit tesz anyád, ha sminkelsz? Morog? Kifejezi a nemtetszését? És akkor mi van? Nézd, csak azt lehet irányítani, aki hagyja, mi nem tudjuk helyetted megvívni azt a háborút, amit neked 20 évvel ezelőtt kellett volna...
Nem tudom elképzelni, hogy ilyen van.. Ez tényleg komoly?? Vagy viccelsz??
Tudod nem azon vagyok kiakadva, hogy anyád tiltja a sminket, hanem azon, hogy 35 évesen családostul ott élsz, és ezért nyafogsz...
Hát erre csak ezt tudom mondani..
en alapvetoen nem ertem mar azt sem, hogy 'nem engedi'. letorli, ha fested magadat? vagy durcas lesz, es nem foz estere kakaot? eskuszom, de nekem ez az egesz magas.
hogy a jo eletbe mentel te ferjhez, ha ennyire keptelen vagy leszakadni anyucirol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!