Milyen smink állna jól nekem?
Figyelt kérdés
Többször próbálkoztam már, de sosem volt olyan, amire azt mondanám, hogy tényleg illik hozzám és nem túl sok. Szinte sosem sminkelek, ritkán szempillaspirált teszek fel, ennyi. (20 éves vagyok)
2014. jan. 16. 10:57
1/13 anonim válasza:
De szép vagy! :)
Bőven elég a szempillaspirál. Esetleg egy kis szájfény, mert szép telt ajkaid vannak.
2/13 anonim válasza:
Szerintem is elég a szempillaspirál! :)
De ha van valamilyen alkalom, amire szeretnél egy kicsit több sminket, akkor szemhéjtussal egy vékony vonalat húzol, szerintem az jól állna és még nem is sok :)
3/13 anonim válasza:
Biztos gyakran mondják, de sokkal fiatalabbnak látszol a korodnál!
4/13 anonim válasza:
Szemhéjtust ne nagyon használj, mert rejtett szemhéjad van és azzal csak összenyomnád. Világos szemfestéked használj (ha lehet ne kéket, mert az kiüti a szemed kékségét a legtöbb esetben) és rózsaszínes pirosítót. Amúgy szép az arcod, nincs szükséges különösebben sminkre.
5/13 A kérdező kommentje:
Sajnos tudom, hogy sokkal fiatalabbnak nézek ki. Kedves utolsó, küldenél hasonló képet, mint amit leírtál? Nagyon megköszönném.:)
2014. jan. 16. 14:02
6/13 anonim válasza:
szép vagy smink nélkül is , bár körülbelül 14 évesnek tippeltelek volna
7/13 A kérdező kommentje:
Ez szomorú.. :(
2014. jan. 16. 15:48
8/13 anonim válasza:
Nagyon szép vagy! :) Szerintem 20 évesnek látszol, nem tudom miért írják, hogy fiatalabbnak tűnsz. Szerintem ne sokat sminkeld magad, míg ilyen szép vagy természetesen, addig ne károsítsd a bőröd fölöslegesen. Én ha ilyen szép lennék, nem is sminkelnék. :)
9/13 anonim válasza:
egy alkalmi smink szerintem így jól nézne ki:
alapozó
pirosító, valami rózsaszín
világos, vagy közép barna szemhéj púder
vékony barna tus vonal
alul a szempilláid tövében is meghúzva tussal. nem a vízvonalon!
valami rózsaszínes rúzs vagy széjfény, ne túl erőset
10/13 anonim válasza:
Hát lehet bennem van a hiba de 14nél többnek nem néztelek volna:| Szerintem spirálon, szemhélytuson kívül nem is kell sminkelned, így természetesen is szép vagy:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!