Véleményeket kérek? (13/L)
Tudom, hogy sokan azt fogják írni, hogy még nagyon fiatal vagyok, de én egyszerűen imádom sminkelni magam. Iskolába csak egy kis korrektort rakok fel meg néha spirált. Szóval nem esek túlzásokba és a bőrömre is odafigyelek, rendesen hidratálok minden nap.
Evvel a sminkkel baj van? Esetleg valaki soknak tartja? (korrektor, szempillaspirál)
És az nagyon rossz ha én ezt élvezem?
Szerintem ez nem sok, csak ne ess hamar túlzásokba, és figyelj a bőrödre, ha valami nem tetszik neki, azt jelezni fogja (az éjszakai krémem nem bírta pl :D)
Én 16 vagyok, szeretek sminkelni, alapozó, korrektor, púder, spirál, szemceruza (fehér vagy fekete), szemhéjtus, szemöldökceruza. Kimegyek ezek nélkül az utcára meg minden, de jól érzem magam benne, nagyon odafigyelek a megfelelő termékek kiválasztására és a bőröm ápolására is.
Egyáltalán nem baj, ha élvezed, van nő, aki nem, azt is tiszteletben kell tartani :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!