Mellplasztika saját zsír BEÜLTETÉSSEL. Volt már valaki Tizedesnél ilyen műtéten? Tapasztalatok? Vélemények? Bátorítást kérek. Na jó, igazi véleményeket is. Bővebben lent.
sziasztok..mellrákon átesett nő vagyok,akinek elérkezett a rekonstrukció ideje... és jelentem be vagyok kakilva :)
a műtétem Pécsett lesz Dr.Tizedesnél.A menete a következő: hasi zsír kimetszés, majd a teljes állományt a hiányzó mellem helyére átültetik.(nem amputálták a mellemet, hanem a mirigyállományt vették csak ki,és ideiglenesen kaptam expandert)ezt azért gondoltam fontosnak,mert nem zsírleszívás lesz,hanem őssejttel "dúsított" saját zsírszövet átültetése...(hétköznapi nyelvre lefordítva)
Szia, drukkolok neked! A sajátzsír megmarad, csak nem az egész, kb. a felénél egy kicsit több. Mondjuk rekonstrukciónál inkább az implantátumokkal formáznak jól.
Majd számolj be az eredményről! Tizedesnél nem voltam, barátnőm sajátzsír mellfeltöltést dr. Patakinál csináltatott. Gyönyörű lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!