Van olyan szempillaspirál amitől nem lesz csomós a szempilla és nem hosszít, dúsít sokat?
Figyelt kérdés
Olyat szeretnék amin alig látszik hogy kivan festve.2014. jan. 6. 20:47
1/7 anonim válasza:
én avon colortrend dúsító szempillaspirált használok, ha keveset teszel rá, akkor csak alig látszik, ha sokat akkor meg olyan mint egy műszempilla :)
2/7 A kérdező kommentje:
És esetleg olyan amit lehet kapni DM-ben is?:D De köszi:)
2014. jan. 6. 21:27
3/7 anonim válasza:
bármelyik szempillaspirállal el tudod ezt érni, aminek a keféje nem szilikonos, hanem olyan kis szőrös. csak húzd le róla a festéket amennyire tudod! először körbe az egészet a spirál szájánál és utána még húzhatsz róla egy fülpiszkáló rúd részével.
4/7 anonim válasza:
a DM-ben essence a legjobb szerintem :)előtte az volt nekem is :) (első voltam)
5/7 anonim válasza:
Nekem beváltak a Maybelline spirálok. Nem csomós, nincs műszempilla hatása, de azért látszik, hogy ki van festve (rajtam, mert világos színű a szempillám). Nekem a szilikonkefés vált be, a szőrkeféseket nem szeretem, de kinek mi tetszik.
6/7 anonim válasza:
amúgy én is a szilikon keféset szeretem, csak azért javasoltam a szőr kefést, mert arról jobban le lehet húzni a festéket. a szilikonosról nem lehet, bár azon nincs is annyi felesleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!