A rossmanba melyik a legjobb szempillaspirál amelyiktől szép hosszúnak látszik?
Figyelt kérdés
2013. dec. 18. 12:33
1/8 anonim válasza:
lovely - curling pump up mascara
ilyen kis sárga tubusos, és kék az írás rajta. az egyik legolcsóbb, de nekem eddig ez vált be a legjobban az összes szempillaspirál közül, ez emelte/hosszította meg a legjobban, anélkül, hogy egy kilót rákennék a pilláimra. és nem is tapadnak tőle össze
kedvenc!
2/8 anonim válasza:
én 900 ft-osat használok,rózsaszín...a keféje görbe ...na az szépen kihúzza a pilláimat! nem tudom a nevét most
3/8 anonim válasza:
Max Factor False Lash Effect Fusion szerintem a legjobb, tegnap vettem pont már a 3.-at, mert fogyóban van, most akciósan 1999 Ft. Sok is van benne, mert ez nem 8-9 ml-es, mint a többi spirál, hanem 13,1 ml-es. Szépen szétválaszt, hosszabbít, dúsabbnak is tűnnek tőle a szempillák. Nekem totál műszempillahatást eredményez, mert alapból is hosszúak meg dúsak a szempilláim. A Lovely sem rossz, a sárga meg a kék is jó, de nekem a MF jobban bejött. Ha olcsót keresel, akkor viszont mindenképp a Lovely verhetetlen.
4/8 anonim válasza:
Jó pár szempillaspirált kipróbáltam és a Maybelline One by One Satin Black-re esküszöm, szerintem nem létezik ennél jobb.
5/8 anonim válasza:
nekem is a Maybelline one by one satain black a jelenlegi szerelmem. Hasonlő teljesitmenyt nyujtott nekem a fekete Essence, de az astor play it big.
6/8 anonim válasza:
csatlakozom az első válaszolóhoz! :)
7/8 anonim válasza:
A Lovely Curling Pump Up tényleg nagyon jó, és mellesleg rohadt olcsó is. Nekem amúgy a Maybelline One by One-ok teljesen összecsomósították a pilláimat (mondjuk nekem alapból sűrűek, így nem minden spirál jó rájuk).
8/8 anonim válasza:
A Maybelline-től nekem is ez a One by One Satin Black volt meg, 2x használtam, aztán odaadtam a húgomnak, ha neki nem kellett volna, akkor meg kuka. Morzsolódik, potyog, maszatolódik, felvitelkor az egész szemhéjam olyan lett, mert ahogy pislogtam a szempillámról odakenődött, és nagyon hülye szaga van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!