LÁNYOK, melyik a legjobb szempillaspirál?
Figyelt kérdés
probáltam egy csomót,eddig nekem a maybeline ONE by ONE vált be a legjobban.De eltudnék képzelni egy ennél is jobbat.
kinek,melyik vált be a legjobban?
2013. szept. 14. 13:20
1/10 anonim válasza:
Amelyiket nem a kutya szájából húztak ki.
2/10 A kérdező kommentje:
nem tudom eldönteni hogy ez poén akart lenni,vagy beszolás... szerintem még van amit gyakorolnod :)) idióta.
2013. szept. 14. 13:31
3/10 anonim válasza:
Én eddig csak Miss sporty és She XXL vízállót használtam, a második jobban bevált, elég rövidek a zsempilláim, ettől hosszabban tűnnek. Nem tudom a Maybelline-hez hasonlítani, mivel azt még nem próbáltam.
4/10 anonim válasza:
Szempillától függ. Van akinek vastag/vékony, göndör/egyenes stbstb így mindenkinek más a legjobb. Például nekem az Essensce szempillaspirálok nagyon bejöttek meg a Maybellinesek is, meg a l'Oreal. De igazából egy gatyi 100 forintos szempillaspirállal is tudnak szépek lenni a pilláim:)
5/10 A kérdező kommentje:
nekem elég hosszúak,meg nagyon dúsak:D
2013. szept. 14. 16:28
6/10 anonim válasza:
Nagyon sokat próbáltam az elmúlt kb. 10 évben, de a Max Factor False Lash Effectnél nem találtam jobbat. Nekem nagyon bevált, műszempillahatást tudok tényleg vele elérni. Amit nem vennék soha többet, az Essence spirál. Nekem mind potyogott, morzsolódott, nagyon merevek lettek tőle a szempilláim.
7/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a normális válaszokat!:)
2013. szept. 14. 19:15
8/10 anonim válasza:
maybelline sárgája az egyetlen amit már többször újravettem
9/10 anonim válasza:
Nekem az Astor Big&beautiful False Lash Effects az egyik kedvencem.
10/10 anonim válasza:
Nekem a maybelline the rocket volum express vált be a legjobban ez a kedvencem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!