Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Te használsz hamisított...

Te használsz hamisított (Naked, Mac stb. ) palettát?

Figyelt kérdés
Esetleg jártál már úgy, hogy rendeltél és a termék hamisítvány volt, de mégis megtartottad mert amúgy szép színei voltak és nem töredék áron vásároltad, elkezdted használni de semmi negatív tapasztalatod nem volt vele kapcsolatban? (Irritáció stb.) Én egyébként most pont így jártam egy Naked 2 palettával de félek picit használni mert annyi rosszat olvastam a hamisítottak összetételével kapcsolatban, bár ebben az esetben nagyon olcsó termékekről volt szó és én ugye drágán vettem és ezért gondolom, hogy csak nem tettek bele ólmot meg rezet... Illetve arra is gondoltam ha csak azokat a színeket használnám ami az eredetivel tökéletesen megegyezik és csak azokat mellőzném amik nagyon eltérő színűek. Nem tudom mit csináljak vele mert amúgy sajnálnám kidobni mert szép de azt sem szeretném ha valami bajom lenne tőle mert azért csak a szemére keni az ember...
2014. jan. 5. 14:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem használok.
2014. jan. 5. 14:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem, hogy honnan tudod hogu hamisítvány? Vateráról rendelted, vagy mi? Hogy mit okoz, azt neked kell tudnod. Próbáld ki a szemeden, és ha nem viszket, használd. Én egyébként úgy jártam, hogy Rossmannban vettem egy nagyon drága L'Oreal szempillaspirált. Pár hónappal később meg bementem egy eurós boltba, és az ilyen olcsó sminkcuccok között, volt egy teljesen ugyanolyan, mint az egyém. Csak az Loren néven futott. Kicsit kiakadtam, mert fogalmam se volt, hogy sminkcuccoka is hamisítanak. Végül hajtott a kívàncsiság, megvettem, és nem tapasztaltam különbséget, de inkább a drágábbra esküszöm.
2014. jan. 5. 14:41
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem. A múltkor próbáltak eladni nekem kamu MAC púdert, Chanel rúzst meg hasonlókat de biztos hogy nem kenném az arcomra.
2014. jan. 5. 15:23
 4/4 anonim válasza:

Nem, pont azért, mert nem tudhatod, hogy mi van bennük.

Inkább megveszem drágábban, de akkor legalább tudom, hogy nem lesz semmi bajom tőle.

2014. jan. 5. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!