Nagyon gáz vagyok ha 4000-ért rendeltem (hamisított) Michael Kors órát és nem menőzni akarok vele, hanem csak azt akarom hogy legyen arany óra kiegészítőm?
Figyelt kérdés
2013. dec. 10. 15:25
1/11 anonim válasza:
Eléggé, mivel arany(színű) órát találtál volna Michael Kors felirat nélkül is, ha tényleg csak az arany kiegészítő motivált volna.
2/11 A kérdező kommentje:
volt még STARS-os az aluljáróban...
2013. dec. 10. 15:36
3/11 anonim válasza:
4000-ert venni egy tudottan sz*r hamisitvanyt pusztan a szine miatt... hat szerintem a konzumidiota szobrat rolad mintazzak majd meg.
4/11 A kérdező kommentje:
azért vettem meg mert jól néz ki és arany.... de cseppet sem azért hogy menőzzek vele :(
2013. dec. 10. 15:54
5/11 anonim válasza:
benézted mert hiába írod,hogy arany nem az
vettél egy gagyi hamisítványt,ennyi
feleslegesen vetted meg,mivel NINCS arany órád
6/11 anonim válasza:
hordd ha tetszik, senki nem hajol oda megnézni és elemzi ki vajon igazi e..:)
7/11 anonim válasza:
Nem tökmindegy? Tetszik? Akkor hord. Nem fogok eléd állni a nagyítómmal és körberöhögni hogy mekkora proli vagy. Bár én inkább vettem volna valami más kiegészítőt, de ízlések és pofonok.
8/11 anonim válasza:
És hamis LV táskákkal mászkálni az utcán nem gáz?
9/11 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, mindenkinek más tetszik.
10/11 anonim válasza:
Haonló típusút találtál volna hasonló aluljáró boltokban jóval olcsóbban is, kb. csak a műnevet fizetted meg, meg azt, hogy éppen trendi. Ráadásul egy ezrest hozzáraksz, és ha jó helyen keresel, akkor már minőségi órát tudsz venni (olyat, amitől nem fog egy hónap alatt lekopni a festék és nem kínai bóvli)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!