Kamu Naked 2 paletta. Ennek ellenére is használjam?
Figyelt kérdés
Egy külföldön élő barátommal beszélgettünk karácsony előtt, hogy ki mit szeretne kapni és én megemlítettem az Urban Decay Naked 2 palettát lévén, hogy Magyarországon nehéz eredetihez jutni aztán gondoltam az illetőnek majd nagyobb esélye van eredetit szerezni ha úgy dönt, hogy azzal lep meg. Pár nappal ezelőtt érkezett meg a csomag (kissé megkésve karácsonyhoz képest, de nem baj) és nagy örömmel vettem tudomásul, hogy a paletta van a csomagban, a probléma csak annyi, hogy kamu pedig annyit fizetett érte mint egy eredetiért csak pasi lévén nem értett hozzá. Köze nincs az eredetinek a színeihez, de amúgy szépek és így ha már itt van kedvem lenne használni a palettát csak az az egy tartás van bennem, hogy olvastam, hogy a kamu termékeknek az összetevőiben esetleg lehetnek nagyon veszélyes ismeretlen anyagok amik visszafordíthatatlan károkat okozhatnak, bőrbetegségekhez vezethetnek vagy egyéb más negatív hatásuk lehetnek.(Ami ugye eredeti palettánál nem nagyon fordul elő ha normálisan használod, persze az eredetiben is vannak nem feltétlenül egészséges összetevők de értitek mire gondolok.)Szóval most nem tudom, hogy kuka vagy mi legyen a sorsa. Kár érte amúgy.2014. jan. 4. 20:41
2/2 paradicsom31 válasza:
Miért dobnád ki? Én elhiszem, hogy kicsit csalódott vagy, mert a Naked az Naked, egy tök jó márka, nekem is fáj rá a fogam, de nincs annyi pénzem, nincs mit tenni.
Én is kamut használok, a Lovely makeup kit palettát, ami aztán Naked 2 kamu a javából, de csakis pozitív véleményem van róla... attól még hogy kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!